Spectacolul de la prima ediție Sibiu Rally Challenge va putea fi urmărit în acest weekend și la Motors TV, postul pan-european de televiziune disponibil și în România. Prima difuzare a rezumatului este programată vineri, 24 octombrie, de la ora 21:50.

Edwin Keleti si Florin Dorca - Ford Fiesta R5  - Locul 1 - Sibiu Rally Challenge (asfalt)
Prima difuzare este vineri, 24 octombrie, de la ora 21:50. 
Rezumatul Sibiu Rally Challenge mai poate fi văzut de trei ori în acest weekend.
Postul Motors TV este singurul canal pan-european dedicat sporturilor motor.

Spectacolul de la prima ediție Sibiu Rally Challenge va putea fi urmărit în acest weekend și la Motors TV, postul pan-european de televiziune disponibil și în România. Prima difuzare a rezumatului este programată vineri, 24 octombrie, de la ora 21:50.
 
Parada mașinilor pe străzile din centrul orașului Sibiu, spectacolul de pe speciale Păltiniș în nocturnă și provocarea de a cuceri Transfăgărășanul, dar și duelurile pe macadam de pe circuitul de rallycross. Toate acestea vor putea fi urmărite în rezumatul special de la prima ediție Sibiu Rally Challenge difuzat în acest weekend de postul Motors TV.

Prima difuzare este programată vineri, 24 octombrie, de la ora 21:50 (ora României), urmată de reluări sâmbătă, 25 octombrie, de la orele 06:20, 20:50, duminică, 26 octombrie, de la ora 13:10 și luni, 27 octombrie de la orele 11:25 și 18:45, ceea ce înseamnă un total de peste 3 ore referitoare la prima ediție Sibiu Rally Challenge.

Motors TV, un post dedicat tuturor vehiculelor cu motor, emite din 2000 și este disponibil și în rețelele de cabul din România. Motors TV are și numeroase versiuni localizate în limba țării în care este transmis, iar peste tot sunt disponibile versiunile internaționale în limbile engleză, germană și franceză.

„Ne-am atins unul dintre obiective încă de la prima ediție a Sibiu Rally Challenge. Am vrut să avem o acoperire internațională a evenimentului, iar Motors TV este partenerul perfect. Motors TV emite pe toate piețele interesante, din punct de vedere turistic, pentru România, iar obiectivul nostru principal este să promovăm zona Sibiului, cu frumusețile și provocările din județ, pentru a atrage cât mai mulți turiști. Sunt sigur că imaginile cu orașul și cele suprinse pe Tranfăgărășan vor convinge și mai mulți străini să ne viziteze”, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Challenge. 

Sibiu Rally Challenge este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiui Sibiu și susținută de Orange România, partener principal al evenimentului.

Sursa: Sibiu Rally Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii