Hyundai Motorsport GmbH a anuntat semnarea contractului, pe o perioada de doi ani, cu Dani Sordo. Acesta va ramane astfel pilot oficial al echipei alaturi de Thierry Neuville pe parcursul anilor 2015 si 2016.

Dani Sordo
Dani Sordo va concura pentru Hyundai Shell World Rally in Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC) in 2015 si 2016.
Sordo a avut o contributie semnificativa la debutul de succes al echipei in sezonul 2014 din WRC.
Spaniolul va fi coleg in anul 2015 cu Thierry Neuville, echipa avand astfel in componenta doi piloti de top.

Hyundai Motorsport GmbH a anuntat semnarea contractului, pe o perioada de doi ani, cu Dani Sordo. Acesta va ramane astfel pilot oficial al echipei alaturi de Thierry Neuville pe parcursul anilor 2015 si 2016.

Sezonul 2014, primul in Campionatul Mondial de Raliuri, a fost unul in care Hyundai Motorsport a acumulat experienta, iar Dani Sordo a jucat un rol important in dezvoltarea continua a echipei. Spaniolul a obtinut si un podium memorabil in Germania, ceea ce a facut ca Hyundai Shell World Rally sa incheie cu o dubla senzationala in etapa a noua din 2014.

Sunt incantat ca parteneriatul meu cu Hyundai Motorsport va continua dupa un an de succes. Am demonstrat potentialul nostru cu modelul Hyundai i20 WRC si nu vom uita niciodata dubla din Raliul Germaniei, un moment care a fost cu adevarat special. Este o echipa mare, cu oameni pasionati si abia astept sa continuam dezvoltarea noului model si sa ne imbunatatim performantele in mediul competitiv din Campionatul Mondial de Raliuri”, a declarat Dani Sordo.

Dani a demonstrat ca poate fi rapid in orice conditii, indiferent de provocarile intalnite, si, cel mai important, ca poate fi un foarte bun jucator de echipa. Suntem incantati ca vom continua colaborarea cu el. Anul viitor va  lua startul la cel putin 10 etape alaturi de Thierry, urmand ca in anul 2016 sa faca un sezon complet. Avem doi piloti foarte buni pentru sezonul viitor, iar rezultatele obtinute de Dani si Thierry s-au vazut deja anul acesta in Germania, unde am sarbatorit o dubla fantastica. Sa speram ca vor aparea mult mai multe astfel de momente in viitor”, a mentionat Michel Nandan, directorul echipei.

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii