Cele mai recente anvelope OTR de la Goodyear vor fi furnizate pentru aplicațiile dintr-o carieră de marmură din Italia.

Goodyear RT-5D First Volvo Fitment
Cele mai recente anvelope OTR de la Goodyear vor fi furnizate pentru aplicațiile dintr-o carieră de marmură din Italia.

Cele mai recente anvelope Goodyear Off-The-Road (OTR) RT-5D au fost deja livrate pentru echipare originală pe roțile încărcătoarelor Volvo ce lucrează într-o carieră de marmură din Italia.

Anvelopele Goodyear RT-5D în dimensiunea 875/65R33 sunt montate pe un Volvo L350F, care este în prezent cel mai mare încărcător disponibil de la acest producător și care are o greutate operațională de 56 de tone și un motor cu o putere de 397 kW (540 cp).Operatorul este societatea comercială IN.GR.A SRL,o companie italiană specializată în extragerea marmurei. Cariera de piatră are un tunel subteran foarte larg, de unde se extrage una din cele mai frumoase și prestgioase marmure de Carrara.

Suntem încântați că noile anvelope Goodyear RT-5D au fost alese pentru a fi folosite pe avest utilaj,” a spus Octavian Velcan, Managing Director Goodyear OTR EMEA. “Noua anvelopăRT-5D în dimensiunea 29.5R25 oferă o capacitate de a căra cu 25% mai mare comparativ cu anvelopa RT-5C[1]care a fost disponibilă pe piață până la lansarea anvelopei RT-5C, precum și un confort mai mare și o mai mare putere a tracțiunii. Aceste anvelope oferă clienților noștri posibilitatea de a reduce Costul Total de Proprietate prin reducerea costurilor efective de operare. În plus, ele oferă celui care manevrează utilajul un mediu de lucru semnificativ îmbunătățit.”

Anvelopa RT-5D este o anvelopă OTR de nivel 250 (L5) proiectată pentru condiții severe precum cele din carierele de piatră, pentru aplicații industriale dificile, precum și în mine subterane. Anvelopa prezintă tehnologia Hi-Stability Carcass, care combină întăriri în zona talonului, în blocurile carcasei și în stratul de profunzime. Performanța sporită a productivității, protecția mai mare pentru peretele lateral în medii de lucru extrem de agresive și deformarea redusăsunt unele din beneficiile pe care această anvelopă le oferă.

Comparativ cu anvelopa RT-5C care a fost disponibilă pe piață până la lansarea anvelopei RT-5D în dimensiunea 29.5R25 furnizează o capacitate de încărcare cu până la 25% mai mult per ciclu, ceea ce înseamnă o productivitate crescută și astfel o profitabilitate mai mare. Anvelopa Goodyear RT-5D pentru roțile mari ale încărcătoarelor este disponibilă în momentul de față în dimensiunile 29.5R25 și 875/65R33.În curând anvelopa va fi disponibilă pe piață și în alte dimensiuni.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR


[1] În baza testelor interne realizate de Centrul pentru Inovare al Goodyear din Luxemburg în 2012.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii