Hyundai Motorsport a confirmat ca neozeelandezul Hayden Paddon va ramane in cadrul echipei si in sezonul 2015 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), una dintre cele mai dificile si spectaculoase competitii din lumea sporturilor cu motor.

Hayden Paddon
Pilotul neozeelandez va continua sa acumuleze experienta in WRC alaturi de echipa Hyundai Motorsport si in anul 2015, urmand sa participe la cel putin noua raliuri din WRC.
In 2014, cel mai bun rezultat a fost locul sase din Raliul Austrialiei, dar si o victorie de proba speciala in Raliul Spaniei.

Hyundai Motorsport a confirmat ca neozeelandezul Hayden Paddon va ramane in cadrul echipei si in sezonul 2015 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), una dintre cele mai dificile si spectaculoase competitii din lumea sporturilor cu motor.

Hayden Paddon va participa la cel putin noua raliuri impreuna cu John Kennard, copilotul sau. Prima etapa din 2015, la care va concura echipajul neozeelandez, este Raliul Suediei, programat in luna februarie. Acesta va fi alaturi de echipa Hyundai Shell World Rally si in sesiunile de recunoastere incepand cu Raliul Monte-Carlo, in ianuarie.

In sezonul de debut al echipei in WRC, Paddon a participat la sase etape din campionat la volanul modelului Hyundai i20 WRC cu numarul 20 si a punctat pentru Hyundai Motorsport N in clasamentul pe echipe. Cel mai bun rezultat a fost locul sase din Raliul Australiei, dar si prima sa victorie pe o proba speciala din WRC in Raliul Spaniei.

Sunt incantat ca voi continua in WRC alaturi de echipa Hyundai Motorsport. Pe parcursul anului 2014 m-am acomodat, urmand ca in 2015 sa dezvoltam ce am inceput, astfel incat sa obtinem rezultate si mai bune. Avem asteptari mari pentru noul sezon si vom lupta pentru un loc in top cinci", a declarat Paddon.

Directorul echipei - Michel Nandan a adaugat: “Ma bucur ca Hayden va face parte din echipa Hyundai Motorsport si in anul 2015. A demonstrat deja ca este capabil sa lupte cu cei mai buni piloti din campionat, iar progresele sale au fost evidente de la o etapa la alta. Primul sezon din WRC alaturi de noi a fost performant, contribuind atat la dezvoltarea echipei, cat si a modelului i20. Suntem incantati ca putem sa-l sustinem pe Hayden Paddon in faza urmatoare a carierei sale si asteptam cu entuziasm sa urmarim realizarile sale in sezonul urmator, care se anunta extrem de interesant pentru Hyundai Motorsport.”

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii