La un an după premiera americană a noului MINI, constructorul premium din Marea Britanie prezintă o completare spectaculoasă a gamei cu ocazia ediţiei 2015 a Salonului Internaţional Auto de la Detroit (NAIAS).

MINI John Cooper Works
La un an după premiera americană a noului MINI, constructorul premium din Marea Britanie prezintă o completare spectaculoasă a gamei cu ocazia ediţiei 2015 a Salonului Internaţional Auto de la Detroit (NAIAS). Noul MINI John Cooper Works este pregătit de start şi va avea premiera mondială în centrul industriei auto nord-americane. Acest model duce plăcerea condusului emblematică pentru MINI la nivelul experienţei din motorsport. Un motor turbo foarte puternic, tehnologia suspensiei reglată cu precizie pentru circuite şi designul optimizat aerodinamic al caroseriei oferă noului MINI John Cooper Works caracteristici remarcabile de performanţă.

Noul vârf de gamă combină emoţia performanţelor de top, întruchipate de brandul John Cooper Works, cu calitatea rafinată continuu a celei mai noi generaţii MINI. În cadrul NAIAS 2015, noua versiune a originalului în segmentul premium al clasei mici va demonstra că nu oferă doar o plăcere extremă a condusului, ci şi baza perfectă pentru o nouă diversitate. Pe lângă modelul MINI Hatch cu trei uşi, în lumina reflectoarelor se va afla şi noul MINI Hatch cu cinci uşi, prezent şi el al salonul de la Detroit. Mai mult, vizitatorii expoziţiei deschisă între 17 şi 25 ianuarie 2015 vor avea oportunitatea de a vedea cele mai noi opţiuni din programul de dotări speciale MINI Yours, precum şi un concept car spectaculos - MINI Superleggera Vision.

Conform tradiţiei, Salonul Internaţional Auto din America de Nord marchează deschiderea calendarului de manifestări globale pentru industria auto. Este unul dintre cele mai remarcabile saloane auto din lume, iar în 2015 va fi organizat pentru a 27-a oară. La Cobo Center din Detroit, peste 200 de companii îşi vor prezenta actualele modele, produse şi tehnologii noi. Ca şi anul trecut, organizatorii se aşteaptă ca NAIAS 2015 să atragă peste 800.000 de vizitatori.

Premieră mondială pentru sportivul de top: noul MINI John Cooper Works
Noul MINI John Cooper Works vine cu un temperament extrem în combinaţie cu o manevrabilitate remarcabilă pentru plăcerea fascinantă a condusului în traficul cotidian. Specific pentru modelele John Cooper Works, aceste caracteristici sunt create prin dezvoltarea şi armonizarea detaliilor tehnice pentru motor, suspensie, caroseriei şi cockpit pe baza experienţei vaste de curse şi sunt orientate spre performanţe de top.

Cele mai importante componente ale noului model sunt puternicul motor turbo cu patru cilindri, suspensia sport cu sistem de frânare Brembo şi jantele exclusive John Cooper Works din aliaj uşor, kitul aerodinamic John Cooper Works şi prizele de aer foarte largi din secţiunea frontală a automobilului, precum şi interiorul în stil sport specific modelului. Prin designul şi dotările exclusive, noul MINI John Cooper Works se deosebeşte mai clar ca niciodată de alte modele ale gamei MINI. Automobilul obţine date de performanţă îmbunătăţite semnificativ şi un nivel mai mic al consumului în comparaţie cu modelul precedent.

MINI Superleggera Vision: stilul britanic şi atmosfera italiană
Tehnologia de avangardă şi tehnici tradiţionale de fabricaţie sunt combinate într-un studiu de roadster compact, creat prin colaborarea dintre MINI şi casa de design Touring Superleggera. MINI Superleggera Vision prezintă o interpretare modernă a clasicului model decapotabil cu două locuri, îmbinând stilul britanic şi atmosfera italiană. Realizat prin procese manufacturiere în mare parte, concept carul are un electromotor sub capotă. Conceptul şi designul automobilului sunt orientate integral pe esenţial: plăcerea condusului şi atractivitatea aspectului.

Proporţiile caracteristice MINI se întâlnesc cu linia de roadstere şi stilul de fabricaţie Touring Superleggera. Construcţia ultrauşoară utilizată pentru caroserie - o altă particularitate caracteristică - contribuie la plăcerea pură a condusului, cu o agilitate captivantă şi o eficienţă revoluţionară. În interiorul MINI Superleggera Vision, eleganţa este subliniată prin materiale de înaltă calitate, folosite, în mare parte, în stare naturală, pentru un plus de autenticitate.

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii