Dunlop, unul din producătorii de anvelope de motocicletă de top la nivel mondial, anunță astăzi lansarea noii sale anvelope D803 GP.

Dunlop lanseaza noua anvelopa D803 GP
Construită pe reputația DUNLOP de a livra performanță de calitate și niveluri de top ale aderenței cu ajutorul experților în domeniu.

Dunlop, unul din producătorii de anvelope de motocicletă de top la nivel mondial, anunță astăzi lansarea noii sale anvelope D803 GP. Anvelopa este construită pe reputația deja recunoscută a anvelopei Dunlop D803, și incorporează totodată și feedback-ul dat de piloții de teste de top și de producătorii de echipare originală, livrând astfel o performanță îmbunătățită în condițiile unei game variate de temperaturi și tipuri de teren.

În ultimii 10 ani, anvelopa Dunlop D803 a oferit niveluri excelente de aderență în condiții dificile de pilotaj, printre care se numără și condițiile de carosabil umed, ploaie și noroi. Respectată și în rândul competitorilor, anvelopa D803 rulează de asemenea în condițiile unui nivel foarte scăzut al presiunii aerului în anvelopă și oferă o bună protecție a jantei.

Pentru a extinde acest succes, Dunlop a chemat piloți de test de top și producători de echipare originală pentru a asista la dezvoltarea noii anvelope D803 GP. Anvelopa D803 GP continuă tradiția performanței de calitate cu un design revizuit al carcasei și cu un compus al benzii de rulare ce oferă o manevrabilitate superioară și control prin intermediul unei predictibilități sporite și a unei deflecții progresive. Anvelopa prezintă de asemenea o aderență sporită pe carosabil umed și noroi, precum și la o gamă mare de temperaturi, printre care și temperaturi foarte scăzute.

“Suntem mândri să lansăm anvelopa D803 GP, care este construită pe performanța moștenită de la anvelopa D803. Pentru dezvoltarea ei, am obținut informații prețioase de la piloții care lucrează zilnic cu această anvelopă pentru a îmbunătăți modelul D803 și pentru a livra o anvelopă ce oferă controlul pe care piloții de test din zilele noastre îl caută pentru o gamă largă de condiții de drum,” a spus Andy Marfleet, Marketing Manager Dunlop Motorcycle EMEA.

Cu același profil al benzii de rulare ca și D803, anvelopa este disponibilă în dimensiuni metrice ce îndeplinesc standardele ETRTO —695 mm îndiametru și 77 mm lățime pentru anvelopa față și 695 mmîn diametru și 108 mm lățime pentru roata spate. Anvelopa respectă de asemenea regulamentul FIM TRIAL.

Referințele produsului
Față 80/100 – 21      51M TT           Codul produsului 634414
Spate 120/100 R18  68M    TL        Codul produsului 634413

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii