Lansarea în premieră mondială a DS 5 de către Marca DS va fi cu siguranţă piesa de rezistenţă a Salonului Auto de la Geneva. Marca DS păşeşte într-o nouă eră! Noul DS 5 reprezintă alchimia dintre excelenţă şi curaj : parte frontală - DS Wings, motorizări de ultimă generaţie, tehnologii high-tech şi expertiză demnă de rafinamentul franţuzesc.

Citroen DS 5
Lansarea în premieră mondială a DS 5 de către Marca DS va fi cu siguranţă piesa de rezistenţă a Salonului Auto de la Geneva. Marca DS păşeşte într-o nouă eră! Noul DS 5 reprezintă alchimia dintre excelenţă şi curaj : parte frontală - DS Wings, motorizări de ultimă generaţie, tehnologii high-tech şi expertiză demnă de rafinamentul franţuzesc. Salonul Auto de la Geneva este ocazia perfectă pentru noua marcă premium de a-şi afirma principalul obiectiv: renaşterea cu ajutorul segmentului premium de autovehicule franţuzeşti.

DS se va prezenta la cea de-a 85-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva pentru prima dată ca marcă individuală. În cadrul standului dedicat, ce se distinge prin rafinament şi atenţia la detalii, marca îşi va prezenta ultimele creaţii, precum şi oferta de servicii conectate.

Pe lângă noul DS 5 şi concept-car-ul DIVINE DS, publicul se va bucura de alte două surprize special dedicate acestei reuniuni mondiale a pasionaţilor auto.

NOUL DS 5: SIMBOLUL MĂRCII DS
Prezentat în premieră mondială cu prilejul Salonului Auto de la Geneva 2015, noul DS 5 inaugurează identitatea Mărcii: o nouă parte frontală restilizată care, alături de multiple alte calităţi, îl transformă într-un veritabil DS!

Stilul avangardist, comportamentul dinamic, rafinamentul, atenţia la detalii şi gama de tehnologii high-tech conferă Noului DS 5 toate atributele pentru a reprezenta gama DS din prezent şi viitor.

Partea frontală: elementul cheie al oricărui autovehicul premium. Noul DS 5 beneficiază de o parte frontală ce inspiră prestigiu şi personalitate puternică. Calandrul verticalizat poartă cu mândrie logo-ul DS - DS Wings - amintind de legendarul DS – şi tehnologia « DS LED Vision ».

La interior, conducătorul auto beneficiază de touchscreen-ul de ultimă generaţie ce îi permite utilizarea serviciilor conectate. Incă de la lansare, DS 5 propune o ofertă de cinci motorizări deosebit de performante, capabile să dezvolte un cuplu remarcabil (până la 400 Nm, în funcţie de versiune) şi extrem de eficiente energetic (emisii mai mici de 100 g/km sau chiar 90 g/km, în funcţie de motorizare).

Toate aceste elemente, pe lângă toate celelalte calităţi care i-au adus notorietatea, precum stilul avangardist, rafinamentul în cele mai mici detalii, postul de comandă de tip Cockpit, fac din noul DS 5 un veritabil « flagship » al Mărcii DS.

DIVINE DS: VIITORUL MĂRCII DS
Dezvăluit cu ocazia Mondialului de la Paris din 2014, concept car-ul DIVINE DS reprezintă chintesenţa codurilor Mărcii şi prefigurează viitorul. Conceput şi dezvoltat la Paris, acest manifest de stil îmbină rafinamentul şi tehnologia. Rezultatul: o siluetă compactă în patru uşi, puternică şi îndrăzneaţă, cu o semnătură grafică aparte. Interiorul este cu adevărat unic… DIVINE DS propune tehnologii de ultimă generaţie: faruri cu laser, lunetă prevăzută cu eleron pentru o aerodinamicitate îmbunătăţită, cameră video pentru marşarier şi un cockpit digital…

DIVINE DS inaugurează conceptul « Hypertypage » care propune trei ambianţe de interior interschimbabile, fiecare cu personalitatea sa unică  şi puternică: ‘Parisienne Chic’, ‘Mâle’ şi ‘Fatale Punk’.

O NOUĂ OFERTĂ DE SERVICII CONECTATE
Pentru ca DS să fie un autovehicul 100% tehnologic, Marca propune o gamă de servicii conectate, extrem de uşor de utilizat, axate pe nevoile clientului:
· Un nou ecran tactil disponibil pe toate vehiculele DS începând din prima jumătate a anului 2015. Noul DS 5 integrează ecranul de ultimă generaţie cu tehnologia New Mirror Screen, ce afişează toate aplicaţiile de pe smartphone-ul dumneavoastră direct pe ecranul maşinii.
· DS Connect Box reprezintă o ofertă de servicii conectate inovatoare, dezvoltată pentru a răspunde aşteptărilor clienţilor Mărcii în materie de siguranţă, economie de timp, buget şi confort. Serviciile sunt disponibile cu condiţia existenţei unui modul GPS şi a unei cartele SIM integrate la bord.

Sunt disponibile patru servicii:
Pachetul SOS & Assistance: permite efectuarea automată a apelurilor de urgenţă sau apelarea directă a platformei de Asistenţă prin simpla apăsare a tastei «SOS».
Pachetul Monitoring: carnet de întreţinere virtual (verificarea automată a kilometrajului şi transmiterea alertelor cu privire la viitoarele intervale de revizie) şi rapoarte de utilizare a autovehiculului.
Pachetul Mapping: localizează vehiculul, afişază traseele şi oferă informaţii cu privire la modul de utilizare a vehiculului în cazul închirierii.
Pachetul Tracking: localizează vehiculul în cazul unui furt, 24 ore din 24, 7 zile din 7.

· Noua aplicaţie pentru telefoanele mobile, denumită MyDS - compatibilă cu iOS/Android, regrupează mai multe funcţii: găsirea locului de parcare, finalizarea navigaţiei pe jos până la destinaţie, alerte intervale de revizie, accesarea documentaţiei de bord… Obiectivul acesteia este acela de a oferi asistenţă în permanenţă clienţilor pe parcursul călătoriilor lor, precum şi o gamă largă de servicii intuitive şi inovatoare. Clienţii DS beneficiază de informaţii legate de vehiculele lor, precum şi de ofertele şi avantajele dedicate special acestora.

Sursa: Georgiana Patru, Manager PR Trust Motors S.R.L.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii