GoodyearDunlop anunță astăzi că FIAT a ales două din anvelopele sale pentru noul FIAT 500X –anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance și respectiv anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2— ce vin în prelungirea stilului asumat al modelului italian, oferind performanță și materiale de calitate.

Three Quarter View
Furnizează eficiență și performanță pentru o potrivire perfectă cu un nou look șic.

GoodyearDunlop anunță astăzi că FIAT a ales două din anvelopele sale pentru noul FIAT 500X –anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance și respectiv anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2— ce vin în prelungirea stilului asumat al modelului italian, oferind performanță și materiale de calitate. 

Noul FIAT 500X, care a fost dezvelit la salonului auto de la Paris, este un crossover compact care completează populara familie a modelelor FIAT. Modelul FIAT 500X este acum disponibil consumatorilor în două versiuni — una concepută a fi foarte la modă, ca o mașină urbană pentru cei cu o perspectivă metropolitană, și una mai robustă ce oferă mai multă sportivitate celor care caută aventura. Posesorii noului model pot alege între 12 culori diferite și 8 designuri diferite pentru a-și personaliza mașina.

Pentru a completa gama funcționalităților sale, noul model 500X de la FIAT va fi echipat cu anvelopele Goodyear EfficientGrip Performance (dimensiunea: 215/55RI794V) pentru mașina urbană și cu anvelopeleEagle F1 Asymmetric 2 (dimensiunea: 225/45R18 91Y) pentru versiunea mai robustă și mai sportivă, fiecare dintre ele oferind importante beneficii conducătorilor auto.

“Suntem încântați să oferim anvelope care nu numai că se potrivesc aspectului general lustruit și dichisit al noului FIAT 500X dar care sunt și personalizate de așa natură pentru a se potrivi diferitelor nevoi de condus ale mașinii. Anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance furnizează o excelentă performanță a rezistenței la rulare și a frânării, perfect potrivite pentru o mașină de oraș, anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2 având și o dimensiune a jantei mai mare ce oferă o frânare și o manevrabilitate excepționale“, a spus Hans Vrijsen, Marketing Director Consumer EMEA.

Tire shot Eagle F1 Asymetric 2 angle
Anvelopele Goodyear se potrivesc de asemenea centrării deosebite a mașinii pe siguranță și eficiență. Anvelopa EfficientGrip Performance oferă un rating A la aderența pe carosabil umed și furnizează distanțe de frânare optime și un consum de carburant scăzut, iar anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2 oferă distanțe de frânare scurte atât pe carosabil umed cât și uscat și o superbă eficiență a consumului de carburant.


Aceste caracteristici sunt echilibrate de o mașină care poate fi setată printr-o caracteristică de tip Drive Mood Selector ce oferă trei moduri de setare pentru motor, frâne, direcție și transmisie, pentru a oferi un nivel ultim de confort, de consum și de emisii de CO2 pentru toate scenariile posibile, precum și modulul:DriveTM, ce ajută la reducerea emisiilor și a costurilor la carburant cu până la 16 procente.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii