După victoria fantastică obținută pe zăpada din Suedia în Production Cup din WRC 2, Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi se află în fața unei alte provocări: Raliul Mexicului.

Simone Tempestini  Matteo Chiarcossi - Raliul Suediei
Simone Tempestini este la primul raliu din carieră în afara Europei.
Aproape 400 km de probă specială la o altitudine de până la 2.700 metri.
Juniorul NRA va lua startul tot cu Subaru Impreza în Production Cup din WRC 2.

După victoria fantastică obținută pe zăpada din Suedia în Production Cup din WRC 2, Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi se află în fața unei alte provocări: Raliul Mexicului. 

Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi vor lua startul, în acest weekend, pentru prima oară în Raliul Mexicului, etapa a treia din Campionatul Mondial de Raliuri. Echipajul Napoca Rally Academy va concura și aici cu modelul Subaru Impreza în Production Cup din WRC 2, obiectivul principal fiind acela de a acumula experiență într-un din etapele clasice ale mondialului de raliuri.

Cu provocări diverse – probe lungi și casante aflate la o altitudine de până la 2.700 metri, Raliul Mexicului este prima etapă în afara Europei pentru juniorul Napoca Rally Academy. “Etapa din Mexic este pe un teren complet necunoscut pentru mine. Îmi place macadamul, dar etapa de aici are atât de multe particularități încât trebuie să fim foarte atenți încă din recunoașteri. În plus, concurența locală este foarte puternică, dar sper să facem față cu brio acestei provocări”, a spus Simone Tempestini.

Anul acesta, Raliul Mexicului va avea 21 de probe speciale, inclusiv două noi pe străzile din Leon, programate vineri și sâmbătă. Pentru al treilea an consecutiv speciala El Brinco are și rol de Power Stage duminică, iar celebra Guanajuatito, programată tot duminică, are 56 kilometri. “După victoria din Suedia ne-ar plăcea să continuăm în același mod și aici, dar la fel ca în următoarele două raliuri, din Argentina și Italia, trebuie să facem un compromis între performanță și fiabilitate, acestea fiind trei raliuri foarte grele și casante. Suntem însă hotărâți să facem tot posibilul pentru a obține și aici un rezultat bun”, a mai adăugat juniorul NRA.

Raliul Mexicului, etapa a treia din Campionatul Mondial de Raliuri, este programată în perioada 5 – 8 martie, iar Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi vor concura tot pe modelul Subaru Impreza în Production Cup din WRC 2. 

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii