Suzuki România a demarat o campanie de promovare a modelului Suzuki Vitara pe postul național de radio Kiss FM, ascultătorii postului putând să câștige cel mai recent lansat model Suzuki în România.

Concurs Suzuki
Suzuki România a demarat o campanie de promovare a modelului Suzuki Vitara pe postul național de radio Kiss FM, ascultătorii postului putând să câștige cel mai recent lansat model Suzuki în România.

Suzuki România, în parteneriat cu postul național de radio Kiss FM, a lansat în această săptămână o campanie de promovare a noului model Suzuki Vitara, disponibil din aprilie și pe piața din România. Obiectivul campaniei este de a face cunoscut publicului țintă al acestui model noul Suzuki Vitara.

Campania are la bază un concurs, cu premii saptamanale, iar la finalul celor șase săptămâni de promoție, unul dintre ascultătorii Kiss FM va câștiga chiar noul Suzuki Vitara. Ideea campaniei este simplă: “descoperă noul Suzuki Vitara și poate fi al tău”.

Concursul se desfășoară sub forma unui puzzle și în funcție de indiciile primite în timpul săptămânii se descoperă câte o parte a mașinii. Campania se desfășoară pe site-ul www.suzuki.ro unde vor fi introduse toate indiciile, pentru ca în final să fie descoperită toată mașina. În fiecare zi, de luni până joi, pe platoformele Kiss FM va fi transmis un indiciu, iar vineri, pentru cei care au ratat o informație în timpul săptămânii, ascultătorii pot afla toate informațiile necesare pentru a descoperi o parte din puzzle.

În afara platformei virtuale de pe pagina www.suzuki.ro, această acțiune are și o componentă off-line, noul Vitara fiind expus pe o platformă în Piața Unirii, tot sub formă de puzzle, și va fi descoperită treptat pe parcursul campaniei. Campania se desfășoară timp de șase săptămâni, începând de luni 20 aprilie, la postul Kiss FM.

Sursa : Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii