Goodyear extinde serviciile OTR cu programul EM Track III prezentat la INTERMAT.

Goodyear INTERMAT 2015
Programul inovativ de management al anvelopelor ajută la reducerea costului total de deținere a anvelopei.

Faptul că ajută la scăderea costului total de deținere a anvelopei destinată serviciilor off-the-road (OTR) este unul din beneficiile cheie oferite de Goodyear prin noul program de management al anvelopelor: EM Track III. Lansarea acestui program la standul F 001 din hala 5a de la salonul expozițional INTERMAT 2015 pune în evidență importanța pe care Goodyear o dă faptului de a veni cât mai mult în ajutorul consumatorilor pentru ca aceștia să își optimizeze investiția pe care o fac în anvelope de tip OTR.

Programul Goodyear EM Track III este un instrument inovativ de service bazat pe Windows, ce poate fi utilizat de întregul personal Goodyear OTR și care înregistrează și marchează toate informațiile disponibile legate de anvelope și aplicabile oricărui client. Acest instrument permite clienților care lucrează cu specialiștii Goodyear să se asigure că folosesc anvelopele în modul cel mai eficient din punct de vedere al costurilor.“Anvelopele, în special cele pentru vehicule grele și pentru mașinării, sunt o investiție semnficativă. Noi credem că este esențial să venim în sprijinul clienților noștri și să ajutăm în procesul de optimizare a utilizării anvelopelor și de minimizare a costului total de deținere,”a spus Octavian Velcan, Managing Director pentru Goodyear OTR Tires înEuropa, Orientul Mijlociu și Africa. “EM Track III este un serviciu inovativ ce ajută la optimizarea duratei de viață a anvelopei aflată în serviciu, precum și la realizarea unor previziuni și la stabilirea bugetului și costurilor.”

Programul EM Track III de la Goodyear poate urmări viața anvelopei de la început și până la sfârșit. Sistemul înregistrează informații precum detalii legate de flotă, de montarea și demontarea anvelopelor sau a jantelor, dar și informații legate de operațiuni de service precum inspecții sau nivelul presiunii în anvelope. În plus, sistemul permite crearea unor rapoarte specializate precum un istoric sau o previziune despre performanța anvelopei. Acest sistem este disponibil atât clientului final cât și experților Goodyear OTR pentru a se asigura că mentenanța anvelopelor are loc în condițiile cele mai eficiente posibil pentru a ajuta cu adevărat la bugetarea și optimizarea inventarului.

Când este creat un nou cont, detaliile legate de toate vehiculele și mașinăriile operatorului, precum și cele legate de anvelopele care au fost montate sau care sunt încă în stoc, sunt introduse în baza de date a programului EM Track III. Printre informațiile legate de fiecare utilaj în parte sunt și informații legate de anvelope în genere, precum tipul operațiunilor cărora le sunt destinate, viteza, condițiile în care se încălzesc, nivelul presiunii, configurarea axelor, numărul de ore operaționale și echipările cu anvelope înregistrate în istoricul fiecărui vehicul. Aceste informații sunt apoi utilizate pentru a da drumul programului de mentenanță, care are în vedere optimizarea fiecărei anvelope individuale și care ajută astfel la menținerea la minim a costului total de deținere a anvelopei. Programul EM Track III de la Goodyear ajută de asemenea clienții să bugeteze și să optimizeze stocul de anvelope. Aceste caracteristici fac din programul EM Track III un instrument puternic și inovativ de management al anvelopelor OTR. Filosofia Goodyear este de a oferi produse de înaltă calitate și soluții inovative ce ajută clienții de anvelope OTR să optimizeze Costul Total de Deținere al anvelopelor lor. Pe baza acestei filosofii, Goodyear oferă de asemenea clienților opțiunea de a utiliza programul EM Track III și ca sistem de management in-house pentru anvelopele lor OTR.

Introducerea noului program de management pentru anvelope OTR EM Track III este cea mai recentă inovație de laGoodyear ce îmbunătățește și extinde serviciile și soluțiile oferite pentru anvelope OTR. Programul Goodyear EM Track III vine în sprijinul clienților OTR în vederea optimizării utilizării anvelopelor lor.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii