În perioada 2 martie - 30 iunie 2015, Michelin va organiza prin rețeaua sa de distribuţie o campanie de prezentare a unor anvelope inovatoare, care să îi ajute pe transportatorii români să își optimizeze costul total de posesie.

Michelin ajuta transportatorii sa isi optimizeze costul total de posesie
În perioada 2 martie - 30 iunie 2015, Michelin va organiza prin rețeaua sa de distribuţie o campanie de prezentare a unor anvelope inovatoare, care să îi ajute pe transportatorii români să își optimizeze costul total de posesie. Pe întreaga durată a campaniei, pentru fiecare anvelopă MICHELIN de camion achiziționată, Michelin oferă utilizatorilor finali un voucher de carburant în valoare de 70 lei.

„Ne concentrăm constant asupra nevoilor transportatorilor și îi sprijinim în efortul lor de dezvoltare a afacerii, prin reducerea costurilor de exploatare. Pentru a putea oferi soluții corecte pe termen lung, este necesară o înţelegere profundă a tipurilor de utilizare a anvelopelor, precum și a necesităților și provocărilor specifice activității de transport. Michelin răspunde acestei provocări printr-o ofertă largă de anvelope, prin consultanța oferită de specialiștii în anvelope și prin servicii de asistenţă suplimentare.” afirmă Ciprian Martin, Director de vânzări anvelope de camion, România și Ungaria. Anvelopele Michelin se remarcă prin performanţe precum longevitatea și economia de carburant fiind, totodată, ușor de întreținut. Toate acestea se traduc printr-un cost total de posesie optimizat și economii pe termen lung. 

În plus, campania derulată de Michelin oferă transportatorilor o economie suplimentară prin intermediul unui voucher de carburant în valoare de 70 lei, oferit pentru fiecare anvelopă Michelin nouă pentru camion achiziționată (PPL sau GPL). Mecanismul campaniei este simplu și necesită doar înregistrarea online a anvelopelor și încărcarea facturii pe platforma www.promoanvelopecamioane.ro. Până la data de 15 iunie 2015, utilizatorul final nu trebuie decât să se înregistreze online și să încarce factura (factura trebuie să includă data, marca anvelopei, modelul anvelopei, punctul de vânzare), iar Michelin îi va trimite un voucher de carburant MOL în valoare de 70 lei pentru fiecare anvelopă înregistrată, până la 60 de bucăţi.

Prin implicarea permanentă a specialiștilor în anvelope în activitatea de transport și în consultanță, Michelin reușește să ofere soluția corectă, o gamă de anvelope adaptată activităţii fiecărui transportator. „În plus, susținem în mod constant importanța utilizării anvelopelor corecte atât pentru siguranța conducătorilor auto, cât și pentru eficientizarea afacerii pe care o desfășoară. Gamele de anvelope MICHELIN pentru camioane oferă transportatorilor cel mai bun raport al performanțelor, adaptat fiecărui tip de transport.” a adăugat Ciprian Martin.

Pentru a crește sprijinul acordat transportatorilor în diferite medii de comunicare, Michelin este activ pe mai multe platforme, precum:

- camion.michelin.ro care include recomandări pentru achiziționarea de anvelope și permite interacțiunea cu specialiștii Michelin
- www.promoanvelopecamioane.ro, care include informații referitoare la campania curentă Michelin
- LinkedIn, care include un grup de discuții care are ca scop identificarea soluțiilor pentru optimizarea costurilor transportatorilor – Optimizarea costurilor pentru transportul rutier european.
- YouTube, care include pagina Michelin Truck Tires Europe
- Instagram, cu #@MICHELINTRUCK

Sursa: Irina Dragan, PR Manager Michelin Romania 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii