După incidentul de la Brands Hatch, în prima etapă din MSA Formula, Campionatul Britanic de Formula 4, medicul i-a recomandat Alexandrei Marinescu să nu concureze nici în acest weekend.

Alexandra Marinescu
Medicul i-a recomandat Alexandrei Marinescu încă o săptămână de pauză.
Alexandra Marinescu nu va lua startul la Donington Park, dar se pregăte
ște pentru etapa a treia din calendar.
Următoarea etapă din MSA Formula este programată în weekendul 9 – 10 mai, la Thruxton, Hampshire.


După incidentul de la Brands Hatch, în prima etapă din MSA Formula, Campionatul Britanic de Formula 4, medicul i-a recomandat Alexandrei Marinescu să nu concureze nici în acest weekend. 

Pentru Alexandra Marinescu, sezonul 2015, primul din MSA Formula (Campionatul Britanic de Formula 4), a început cu un incident în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere. Incidentul, cauzat de o problemă tehnică, a împiedicat-o să participe la cursele din prima etapă a sezonului, medicul circuitului recomandându-i cel puțin două săptămâni de pauză.

După verificările medicale dinaintea etapei de la Donington Park, programată în acest sfârșit de săptămână, Alexandrei Marinescu i s-a recomandat încă o săptămână de pauză așa că va lipsi și de la a doua etapă a sezonului. „Recuperarea a decurs normal până acum, dar medicii au considerat că organismul ar fi fost supus unui stres mult prea mare într-un timp foarte scurt după accident. Așa că, împreună cu ei, am decis să nu concurăm în acest weekend. Mi-ar fi plăcut mult să pot lua startul aici, dar siguranța mea este o prioritate. Voi continua pregătirile și abia aștept să iau startul în etapa a treia de la Thruxton”, a spus Alexandra Marinescu.

Următoarea etapă din calendarul MSA Formula (Campionatul Britanic de Formula 4) este programată pe circuitul de la Thruxton, Hampshire, în weekend-ul 9 – 10 mai. 

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii