Suzuki Motor Corporation va expune două concepte și BOOSTERJET, noul motor turbo pe benzină, de 1,4 litri, cu injecție directă, la Salonul Auto de la Shanghai, care se desfășoară începând cu 20 aprilie.

AO-134_1
Suzuki Motor Corporation va expune două concepte și BOOSTERJET, noul motor turbo pe benzină, de 1,4 litri, cu injecție directă, la Salonul Auto de la Shanghai, care se desfășoară începând cu 20 aprilie.

Conceptele iK-2 și iM-4, expuse în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva, au fost expuse în premieră și pe piața din China. iK-2 este un model compact care înglobează toate elementele necesare unei mașini cu aceste dimensiuni - design, utilitate, confort, manevrabilitate, performanțe și consum eficient de combustibil. Planurile de viitor ale mărcii Suzuki prevăd ca modelul de serie care are la bază conceptul iK-2 să fie construit în China.

Conceptul iM-4 este un vehicul dintr-o gamă complet nouă propusă de Suzuki, companie care a oferit constant produse inovatoare în domeniul SUV-urilor compacte și a crossoverelor. iM-4 deschide noi oportunități, iar Suzuki și-a propus să lanseze un model de serie care are la bază acest concept.

BOOSTERJET, noul motor turbo de 1,4 litri, cu injecție directă pe benzină de la Suzuki
Suzuki prezintă, în premieră mondială la Salonul Auto de la Shanghai, motorul BOOSTERJET, noul motor turbo pe benzină de 1,4 litri care va echipa modelele mărcii.

AO-134_2În afara consumului eficient de combustibil și a performanțelor dinamice, motorul BOOSTERJET este compact, ușor și are un layout optimizat pentru a corespunde cerințelor riguroase în ceea ce privește dimensiunea și greutatea vehiculelor din segment. China va fi prima piață unde Suzuki va lansa modele echipate cu noul motor BOOSTERJET, urmând ca apoi să fie lansate la nivel global.

Mai multe detalii despre noul motor sunt disponibile în acest clip: www.youtube.com/watch?t=17&v=wKG44vpFOcA

Suzuki Motor Corporation expune la Shanghai și noul model Vitara, model care a fost lansat pe piața din România pe 1 aprilie 2015.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii