Dunlop anunță astăzi că cea mai recentă versiune a noului Renault Espace va fi echipat cu anvelope Dunlop Sport Maxx RT în dimensiunea 235/55R19 101W.

Renault Espace
Dunlop ajută Espace să ofere conducătorilor auto o experiență de condus inspirată și intuitivă.

Dunlop anunță astăzi că cea mai recentă versiune a noului Renault Espace va fi echipat cu anvelope Dunlop Sport Maxx RT în dimensiunea 235/55R19 101W.

Când a fost lansat pentru prima dată în 1984, Renault Espace a revoluționat lumea auto, fiind unul dintre primele modele MPV de pe piață. Astăzi, noul Espace a evoluat devenind un elegant crossover destinat pieței europene.

Mult premiata anvelopă Sport Maxx RT este un produs dezvoltat cu ideea de performanță în minte. Anvelopa oferă distanțe de frânare scurte, furnizează o aderență excepțională și dă o stabilitate impresionantă prin utilizarea blocurilor masive din umerii anvelopei. Anvelopa furnizează de asemenea un profil eficient din punct de vedere al consumului de carburant împreună cu o construcție mai ușoară din punct de vedere al greutății.

Nick Harley, Managing Director la Goodyear Dunlop pentru Echipare Originală în cadrul departamentului de Consumer Tires EMEA a spus “Această anvelopă de ultra înaltă performanță montată pe Espace livrează o performanță angajată și flexibilă. Etosul Dunlop este a oferi produse de înaltă-performanță care să se potrivească unui stil de viață performant, iar această montare pe Espace ne permite să oferim conducătorilor auto o experiență de condus intuitivă oriunde s-ar afla.”

Sursa : Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii