Echipajul Shark Racing alcatuit din Gabriel Laurentiu ENE si Ciprian SOLOMON a reusit sa urce din nou pe podiumul de premiere atat la clasa rezervata pilotilor debutanti in Campionatul National de Raliuri, cat si in cea rezervata debutantilor in Cupa Dacia.

Gabriel Ene - Ciprian Solomon Raliul Moldovei Moinesti
Echipajul Shark Racing alcatuit din Gabriel Laurentiu ENE si Ciprian SOLOMON a reusit sa urce din nou pe podiumul de premiere atat la clasa rezervata pilotilor debutanti in Campionatul National de Raliuri, cat si in cea rezervata debutantilor in Cupa Dacia.

Desfasurat in perioada 25-27 iunie Raliul Moldovei Moinesti a oferit concurentilor un traseu de 126.02 kilometri impartiti in 11 probe speciale, doua dintre acestea putand fi urmarite de catre fani in transmisiune directa pe canalele de televiziune Dolce Sport si TVR3.

Suspansul a fost prezent si de aceasta data la bordul automobilului Dacia Logan pilotat de Gabriel ENE, de aceasta data clapeta de acceleratie fiind cea care a creat probleme echipajului 441, pe primele sapte probe ale raliului.

“Din nou un raliu frumos si care din fericire s-a terminat bine pentru noi. Se pare ca a devenit o traditie sa avem parte de mici probleme la fiecare etapa, dar din fericire nu a fost nimic grav nici de aceasta data. Vineri am avut parte de noroi pe probele speciale din jurul Bacaului si suprafata a fost extrem de alunecoasa de aceea am crezut ca lipsa de putere se datoreaza aderentei scazute. Sambata probele din jurul orasului Moinesti au fost excelente si suprafata uscata a fost cea care ne-a semnalat problema clara a lipsei de putere. Am avut ceva probleme pe urcare cand masina se accelera foarte greu si in parcul de service am descoperit problema la clapeta de acceleratie. Mecanicii condusi de Iulian Nita s-au mobilizat din nou excelent si am reusit un rezultat bun pentru noi in economia campionatului. Vreau sa il felicit pe Adi Raspopa, organizatorul raliului, pentru introducerea noii probe Runcu care mie mi-a placut foarte mult dar si pentru excelenta organizare.” declara Gabriel ENE, care si-a sarbatorit ziua de nastere chiar pe podiumul de premiere.

Ciprian SOLOMON s-a declarat si el multumit de rezultatul obtinut, el precizand: “Ne-am indeplinit obiectivul propus si ne bucuram pentru rezultate. Proba regina a raliului si a campionatului as spune, proba Moinesti este cea care face diferenta dintre un rezultat bun si unul mai slab. Ma bucur ca exista o asemenea proba in campionatul nostru si mai mult decat atat, in acest an, organizatorul a reusit sa o si transmita live pe doua canale de televiziune. Nu pot decat sa il felicit pe Adi pentru acest lucru si sa speram ca si ceilalti organizatori ii vor urma exemplul. Multumim din nou fanilor care ne-au incurajat de pe marginea probelor si ii asteptam alaturi de noi la urmatoarea etapa de la Cluj.”    

Transilvania Rally, a cincea etapa a campionatului, va avea loc in perioada 16-18 iulie, la Cluj.

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii