Ford Transit a fost dintotdeauna apreciat ca fiind un partener de afaceri capabil, robust si rezistent, iar in acest an modelul sarbatoreste 50 de ani de la lansare.

Primul Ford Transit cu 1 milion km la Proleasing Motors
Ford Transit a fost dintotdeauna apreciat ca fiind un partener de afaceri capabil, robust si rezistent, iar in acest an modelul sarbatoreste 50 de ani de la lansare.

Primul Ford Transit din reteaua dealerului Ford Proleasing Motors care a parcurs pana acum 1.000.000 km, ridicandu-se astfel la nivelul renumelui castigat de-a lungul unei jumatati de secol de contributie la succesul în afaceri, a fost premiat la Buzau.

Oficiali ai Ford Romania si din partea dealerului Proleasing Motors au dorit sa imortalizeze acest eveniment neobisnuit si au felicitat proprietarul autovehiculului Ford Transit, compania SC Portas COM SRL din Botosani, pentru dovada unui parteneriat autentic si sustinut de business, pe parcursul a 10 ani.

Intalnirea a avut loc la showroom-ul Ford din Buzau, iar diploma si premiul onorific i-au fost decernate chiar angajatului care conduce si are grija, zi de zi, de autovehiculul Ford Transit, impreuna cu un pachet de intretinere completa Ford (reteta longevitatii autoutilitarei) de care acesta a beneficiat pe loc, in service-ul Proleasing Motors.

Reprezentantii companiei Portas COM s-au declarant foarte multumiti de performantele autoutilitarei si ne-au dezvaluit ca nu este singurul model Ford Transit din parcul auto, insa are cu siguranta cei mai multi kilometri parcursi. Cu siguranta, urmatoarea autoutilitara achizitionata va fi tot un Ford Transit, insa compania nu se grabeste sa inlocuiasca, pentru moment, modelul Transit de la care se asteapta inca la rezultate pe masura celor obtinute pana acum.

De-a lungul celor 10 ani de la achizitia autoutilitarei Ford Transit, compania a urmat un program de intretinere corecta pentru aceasta, la standardele Ford, iar in ultimii ani s-a optat pentru efectuarea operatiunilor de intretinere si reparatii la service-ul Ford Proleasing Motors din Buzau, cu care, in ciuda distantei, s-a creat si mentinut o relatie de colaborare constructiva.

Conform domnului Lucian Alexe, director general al companiei Proleasing Motors, astfel de exemple de succes sunt cu siguranta foarte multe si vin sa sustina recomandarea producatorului pentru folosirea programelor de service Ford si a pieselor de origine. “Povestile posesorilor Ford trebuie descoperite și aduse în atenția publicului, acestea fiind singurele surse autentice menite sa crească in mod sanatos increderea in marca Ford”, a incheiat domnul Alexe.

Proleasing Motors este dealer Ford in judetele Prahova, Dambovita si Buzau, cu o experienta pe piata auto de aproximativ 14 ani. Inaugurarea dealership-ului Ford la Buzau s-a făcut în primavara anului 2008, iar complexul dispune, ca si celelalte centre Proleasing Motors, de un showroom dedicat pentru prezentarea automobilelor si autoutilitarelor Ford noi, o oferta extinsa de automobile rulate atent selectionate si verificate in service-urile proprii si nu în ultimul rand, un centru integrat service & piese schimb la standardele Ford ce dispune de ateliere de mecanica, electrica, caroserie, ITP. In primavara anului 2013, ca urmare a unei investitii de 2,5 milioane Euro, compania Proleasing Motors a devenit dealer autorizat BMW si MINI, inaugurand primul centru BMW dezvoltat dupa noile standarde internationale ale marcii, la iesirea din Ploiesti spre Buzau, pe strada Soseaua Ploiesti-Buzau, Nr. 505, DN1B.

Sursa: Magda Topolica, Coordonator Birou Relatii Clienti Proleasing Motors
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii