Lupta din Cupa Suzuki continuă în acest weekend pe macadamul de la Tulcea în Danube Delta Rally, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri și etapa a patra din European Rally Trophy.

Alex Ardelean - Cupa Suzuki
Lupta din Cupa Suzuki continuă în acest weekend pe macadamul de la Tulcea în Danube Delta Rally, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri și etapa a patra din European Rally Trophy.

Un număr record pentru acest sezon de 6 echipaje se vor lupta în acest weekend în Cupa Suzuki pe macadamul din Danube Delta Rally. Etapa inclusă în Campionatul Național de Raliuri și European Rally Trophy contează și în Cupa Suzuki, competiția monomarcă dedicată piloților care concurează cu modele Suzuki Swift Sport.

Alexandru Ardelean / Horațiu Baltador, Vlad Cosma / Diana Hațegan, Ioan Zarug /Eugen Talpalariu, Andrei Stan / Lucian Bagiag, Horia Chirigut / Andrei Hicea și Andrei Mușețeanu / Claudiu Panait sunt cele șase echipaje care vor lua startul în Cupa Suzuki la Danube Delta Rally 2015. “Am terminat prepararea ultimei mașini pentru Andrei Mușețeanu cu câteva zile înaintea acestei etape și sunt extrem de bucuros că avem un număr record de participanți pentru acest sezon în Cupa Suzuki. Sunt sigur că lupta va fi și mai disputată pe probele speciale, iar Cupa Suzuki aduce un plus de valoarea Campionatului Național”, a spus Aurel Chirteș, managerul Wise Motorsport, partenerul tehnic al Suzuki România.

Ediția din acest an a Danube Delta Rally are o lungime de aproape 150 kilometri împărțiți în 11 probe speciale, singura pe asfalt fiind super speciala din Tulcea. Vineri, în prima zi a raliului, sunt programate două treceri pe probele Telița și Cocoșu, începând cu ora 15:00, plus super speciala din oraș, iar sâmbătă trecerile pe specialele Slava Rusă, Babadag și Eoliene începând cu ora 10:52. Și la Danube Delta Rally piloții din Cupa Suzuki se lupăt pentru premii în valoare de 2000 Euro care se acordă primelor trei echipaje clasate (1000 Euro locul 1;  600 Euro locul 2; 400 Euro locul 3.

Alex Ardelean este lider în clasamentul general, după victoria de la Arad, cu 53 de puncte, fiind urmat de Horia Chiriguț și Vlad Cosma. “Cupa Suzuki este un proiect dezvoltat de la zero și în care ne-am implicat foarte mult. Este platforma ideală pentru piloții tineri și cei care nu au un buget considerabil și cred că toate eforturile noaste, inclusiv cele legate de mediatizare sau tradus acum într-un număr atât de mare de participanți în cadrul Cupei”, a spus Alin Radu, directorul Suzuki România.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii