Proaspat absolvent al Masterului Academiei de Studii Economice Bucuresti, Dominic Marcu revine in competitiile de viteza in coasta la Trofeul Sinaia.

Marcu Dominic
Proaspat absolvent al Masterului  Academiei de Studii Economice Bucuresti, Dominic Marcu revine in competitiile de viteza in coasta la Trofeul Sinaia.

In paralel cu practicarea ski-ul de performanta, Dominic Marcu a strabatut tara in lung si-n lat fiind prezent la majoritatea competitiilor auto. Posesor al brevetului international de instructor de ski, tanarul nascut in Sinaia a reusit sa-si ia licenta de pilot in cursul anului 2013.

"Premergator acestei etape de viteza in coasta am parcurs o etapa de pregatire fizica intensa specifica sportului de performanta. La Sinaia voi conduce un Citroen Saxo VTS. Am reusit sa ma acomodez cu aceasta masina de competitie in cadrul unei sesiuni de teste si antrenamente pe un traseu similar probelor de viteza in coasta. In cadrul acestei sesiuni am reusit sa realizez si setarile potrivite pentru masina," a declarat Dominic.

Absolvent al Scolii de Pilotaj Sportiv Auto “Claudiu David Driving Academy”, dupa pregatirea desfasurata sub indrumarea lui Claudiu David, Dominic Marcu paseste cu incredere in competitia de la Sinaia in calitate de component al clubului "Leaders R Us".

"Particip cu incredere si optimism la Trofeul Sinaia 2015. Atmosfera la concursul de la Sinaia este superba, competitia se desfasoara pe un traseu urban spectaculos, de-a lungul caruia aplauzele spectatorilor iti sustin efortul. Gasirea partenerilor nu a fost usoara. Am gasit receptivitate si deschidere la companiile locale iar acest aspect nu poate decat sa fie benefic pentru ambele parti. Am expus masina in centrul statiunii la Nargila Grill&Bar - primul restaurant cu specific mediteranean din Sinaia si am fost impresionat si fericit de exuberanta si entuziasmul tinerilor care au fost copiloti pentru o zi alaturi de mine in Citroen. Sunt decis sa termin cursa si sa urc pe podium, dar si sa particip la celelalte etape din acest sezon competitional ," a concluzionat Dominic Marcu.

Participarea pilotului Dominic Marcu la Trofeul Sinaia 2015 este sustinuta de: Nargila Grill&Bar, Everest Ropack, Olympus, Signum personalizari, Emotions by motion, Pensiunea Casa Mica Bucuresti, Expodisplay, Racing Tunning Shop,  Freshprint, Optiplaza, Gravity Adventure, Mediapress Advertising, Autostiri.ro.

Sursa : Dan Strauti, Ofiter de presa Autostiri.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii