Goodyear Dunlop anunță că a adăugat anvelopele de camion pentru transport pe distanță lungă Goodyear Regional RH II portofoliului său de anvelope reșapate prin vulcanizare după matriță NextTread.

Goodyear Truck Race TRO Truck & Truck Race Tires
Goodyear Dunlop înnoiește gama de anvelope reșapate prin vulcanizare după matriță, NextTread, adăugând binecunoscutele profile RHD II & RHT II ofertei sale.
Anvelopele de camion NextTread RH II lărgesc acum portofoliul anvelopelor de camion vulcanizate după matriță pentru a ajuta și mai mult la reducerea costurilor operatorilor de flote.

Goodyear Dunlop anunță că a adăugat anvelopele de camion pentru transport pe distanță lungă Goodyear Regional RH II portofoliului său de anvelope reșapate prin vulcanizare după matriță NextTread. Noile anvelope reșapate care se adaugă acum gamei NextTread vin în trei dimensiuni populare 315/80R22.5, 315/70R22.5 și 295/80R22.5 ale anvelopei pentru puntea de tracțiune RHD II și în dimensiunea cea mai populară385/65R22.5 pentru anvelope de trailer RHT II.

Noua linie de anvelope reșapate prin vulcanizare după matriță NextTread RH II are aceleași profile al benzii de rulare ca și anvelopele Goodyear Regional RHD II și RHT II.  În procesul de reșapare prin vulcanizare după matriță al produselor din gama NextTread de la Goodyear Dunlop se ia o carcasă existentă și se aplică o bandă de cauciuc non-vulcanizată peste anvelopa polizată. Anvelopa este apoi încălzită într-o matriță, unde cauciucul se vulcanizează și formează noul profil al benzii de rulare. Prin replicarea profilului benzii de rulare al anvelopelor noi, noua serie NextTread RH II oferă un potențial mai mare al kilometrajului și prin aceasta oferă o mai mare reducere a costurilor per kilometru pentru deținătorii de flote.

În plus față de carcasele Goodyear Dunlop ce pot fi reșapate astfel, și alte carcase pot fi folosite pentru produsele din gama NextTread, în funcție de modul în care acestea au fost produse, precum și în funcție de condițiile în care se află. Noile anvelope NextTread RHD II în dimensiunile 315/80R22.5, 315/70R22.5 și 295/80R22.5 precum și anvelope NextTread RHT II în diemsiunea 385/65R22.5 sunt deja disponibile pe piață. Toate produsele NextTread ale companiei sunt produse in-house de Goodyear Dunlop,în unitățile sale de producție din Riom, Franța, Wittlich, Germania,și Wolverhampton din Marea Britanie. Procesul de vulcanizare după matriță al Goodyear Dunlop folosește aceleași standarde de calitate ca și cele utilizate de producător pentru fabricarea anvelopelor noi.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii