Sava Tires, una din mărcile de anvelope de top din sud-estul Europei, crește numărul dimensiunilor populare pentru anvelope de camion, oferind operatorilor conștienți de costuri o mai mare posibilitate de a alege.

Sava Widens Choice Avant 4 Orjak 4 Cargo 4
Sava Tires, una din mărcile de anvelope de top din sud-estul Europei, crește numărul dimensiunilor populare pentru anvelope de camion, oferind operatorilor conștienți de costuri o mai mare posibilitate de a alege. Cinci noi anvelope de camion sunt acum adăugate celei mai recente generații de anvelope din gamele Avant 4 pentru axa de direcție, Orjak 4 pentru axa de tracțiune și Cargo 4 pentru trailer, acoperind și dimensiunile cu popularitate în creștere.

Dimensiunile 295/60R22.5 și 315/60R22.5 sunt acum disponibile atât în gama Avant 4 pentru axa de direcție cât și în gama Orjak 4 pentru puntea de tracțiune, iar pentru Cargo 4 pentru trailere în dimensiunea 385/55R22.5. Ca și celelalte dimensiuni, noile dimensiuni poartă însemnul M+S pe peretele lateral al anvelopei, ceea ce certifică operformanță mai bună în condiții de zăpadă decât o anvelopă normală pentru a iniția sau păstra mișcarea vehiculului.

Combinația dintre anvelopele Avant 4, Orjak 4 și Cargo 4 a fost dezvoltată pentru vehiculele care operează pe distanță lungă și regională precum și pentru distribuție locală. Odată cu această extindere a ofertei de produse, anvelopele Avant 4 pentru axa de direcție și Orjak 4 pentru axa de tracțiune sunt acum disponibile în cinci dimensiuni 315/80 R 22.5, 315/70 R 22.5, 295/80 R 22.5, 295/60R22.5(NOU) ș315/60R22.5 (NOU). Recent introdusa anvelopă Cargo 4 pentru trailer este acum disponibilă în două dimensiuni 385/65R22.5 ș385/55R22.5 (NOU).

Gama de anvelope de camion de la SAVA
Cea mai recentă generație de anvelope de camion on-road de la Sava cuprinde anvelopele Avant 4 pentru puntea de direcție, Orjak 4 pentru puntea de tracțiune și Cargo 4 pentru trailer.  Profilul benzii de rulare al anvelopei Avant 4 oferă o distribuție echilibrată a presiunii în pneu precum și o uzură lentă și uniformă a profilului. Nivelul bun de frânare al anvelopei pe carosabil umed este rezultatul unei densități mari a lamelelor ceea ce duce la un nivel mai scăzut de încălzire al benzii de rulare și la o mai mare durabilitate. Rezultatele excelente ale kilometrajului rezultă din volumul mai mare de cauciuc uzabil al anvelopei. Nervurile solide ale umerilor laterali oferă o bună manevrabilitate și stabilitate laterală. Alte beneficii sunt nivelul ridicat al tracțiunii și performanțele de frânare, precum și nivelul scăzut al zgomotului exterior și un nivel înalt al durabilității.

Tracțiunea bună, frânarea pe carosabil umed și randamentul kilometric bun sunt beneficiile anvelopei Orjak 4. Printre alte beneficii se mai numără buna durabilitate, uzura uniformă, rezistența bună la lovire sau avariere precum și stabilitatea pe axa spate pentru o mai bună manevrabilitate. Anvelopa pentru axa de tracțiune de la Sava oferă un nivel scăzut al zgomotului exterior precum și o rezistență scăzută la rulare.

Anvelopa pentru trailer Cargo 4 este cel mai recent membru din această familie de anvelope. Această anvelopă competitivă din punct de vedere al costurilor prezintă un nivel ridicat al versatilității aderenței pe carosabil umed, precum și un nivel înalt al rentabilității. Toate anvelopele de camion de la Sava sunt recanelabile și reșapabile.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii