DAF este primul producător de camioane care aprobă noile anvelope de iarnă ULTRA GRIP MAX de la Goodyear ca opțiune de echipare originală.

Goodyear DAF Approves ULTRA GRIP MAX Copyright DAF Trucks
DAF oferă cele mai recente anvelope de camion de iarnă de la Goodyear ca echipare originală.

DAF este primul producător de camioane care aprobă noile anvelope de iarnă ULTRA GRIP MAX de la Goodyear ca opțiune de echipare originală. Operatorii care comandă noile camioane DAF pot opta, începând din săptămâna 41 de la data oficială a comenzii, pentru anvelopele Goodyear ULTRA GRIP MAX S pentru axa de direcție și pentru anvelopele ULTRA GRIP MAX D pentru axa de tracțiune în dimensiunile 315/70R22.5 și 315/80R22.5.

Suntem încântați de faptul că DAF este primul producător care aprobă noile noastre anvelope de ianră pe care le-am lansat chiar anul acesta. Acest lucru ilustrează performanța de excepție a noilor noastre anvelope de camion Goodyear ULTRA GRIP MAX,” a spus Peter Platje, Director OE Sales Truck Tires Goodyear Dunlop EMEA. 

Mobilitatea este un factor cheie în comercializarea vehiculelor comerciale, în special pe timpul iernii. Acum, clienții pot avea noul lor camion DAF livrat cu cele mai bune anvelope ale noastre, pregătite pentru cele mai rele condiții de iarnă – iar acest lucru este cu adevărat aplicabil în special pentru cei care operează în regiunile nordice, în Rusia, Germania, Austria și Elveția, dar și în alte zone ale Europei.”

Noua gamă de anvelope de camion pentru iarnă, ULTRA GRIP MAX, furnizează cu până la 40% mai multă aderență când este pe jumătate uzată și un kilometraj cu până la 15% mai mare.[1].  Anvelopa pentru axa de direcție ULTRA GRIP MAX S și cea pentru axa de tracțiune ULTRA GRIP MAX D sunt anvelope de camion dedicate pentru iarnă și poartă ambele însemnele 3PMSF (muntele cu trei piscuri și fulgul de nea), precum și simbolul M+S.Chiar și atunci când anvelopele pentru axa de tracțiune sunt pe jumătate uzate[2], ele încă se califică pentru însemnul 3PMSF. Cu aceste caracteristici extraordinare, noua linie de anvelope Goodyearde iarnă ajută camioanele să își mențină drumul și conferă atât celor care le conduc cât și operatorilor de flote starea de spirit și liniștea necesare. Noile anvelope ULTRA GRIP MAX S și D îndimensiunile 315/80R22.5 și 315/70R22.5 vor fi disponibile din a doua jumătate a anului 2015 șipe piața de înlocuire.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM R


[1]Teste comparative făcute din octombrie 2013 până în iulie 2014 la Centrul pentru Inovare al Goodyear din LUxemburg (GIC*L) pe dimensiunile 315/80R22.5 arată că noua anvelopă Goodyear ULTRA GRIP MAX D oferă o aderență îmbunătățită pe zăpadă cu până la 40% comparativ cu anvelopa Goodyear ULTRA GRIP WTD.  Calculele făcute de Goodyear GIC*L arată că noua anvelopă  Goodyear ULTRA GRIP MAX D pentru axa de tracțiune oferă un potențial îmbunătățit al kilometrajului cu până la 15% comparativ cu anvelopa Goodyear ULTRA GRIP WTD.  Rezultatele actuale pot varia, dar nu se pot limita aici, în funcție de condițiile de drum și vreme, de dimensiunea anvelopelor, de presiunea în penu și de starea tehnică a vehiculului.
[2]Teste interne realizate dinoctombrie  2013 până în iulie 2014 de Goodyear GIC*L.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii