Un nou design sportiv pentru nava amiral a ŠKODA: Noua ŠKODA Superb Combi SportLine își celebrează premiera la Noaptea Grupului Volkswagen, în zilele dedicate presei din ajunul Salonului Auto Internaţional de la Frankfurt (IAA).

SKODA Superb Combi SportLine
ŠKODA prezintă Superb Combi SportLine la Noaptea Grupului Volkswagen.
Prof. Dr. h. c. Winfried Vahland, Preşedintele ŠKODA: „SportLine sporește încărcătura emoțională”.
Punctele forte includ elementele de design negre, jantele din aliaj, suspensiile sport și aspectul sportiv al interiorului.

Un nou design sportiv pentru nava amiral a ŠKODA: Noua ŠKODA Superb Combi SportLine își celebrează premiera la Noaptea Grupului Volkswagen, în zilele dedicate presei din ajunul Salonului Auto Internaţional de la Frankfurt (IAA). Producătorul ceh continuă să sporească profilul emoţional al gamei sale de modele, lansând această versiune deosebit de sportivă a noii ŠKODA Superb.

„Noua ŠKODA Superb reprezintă începutul unei noi ere pentru ŠKODA,” a declarat Preşedintele ŠKODA, Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland. „Noua navă-amiral îndeplineşte misiunea noastră de a îmbina cele mai deosebite calităţi ale mărcii ŠKODA, oferind maximul de spaţiu și cel mai înalt nivel de funcţionalitate, alături de designul expresiv și pasional. Noua versiune SportLine sporește în mod deosebit încărcătura emoţională a noii ŠKODA Superb”.

Disponibilă atât în versiunea hatchback cât și combi, noua ŠKODA Superb SportLine aduce în prim plan jantele din aliaj negre de 18 sau 19 inch, elemente adiționale negre de design exterior, geamurile cu tentă închisă în spate lateral şi la lunetă (Sunset). Un alt highlight este şasiul sport cu garda la sol coborâtă cu 15 mm. Interiorul versiunii SportLine dispune de scaune sport cu tapiţerii exclusive, pedalier cu finisaj din aluminiu, volanul sport  îmbrăcat în piele, alături de multe alte caracteristici. În afară de sistemele de propulsie de bază pe benzină şi diesel, ŠKODA Superb SportLine va fi disponibilă cu toate tipurile actuale de motoare Superb.

ŠKODA Superb este disponibilă pe piaţa europeană încă din luna iunie a acestui an. Versiunea combi va fi lansată pe primele pieţe începând cu această lună. Toate noile versiuni ale navei amiral definesc noi standarde în clasa auto medie. Designul său expresiv, dinamic și elegant, tehnologia avansată și spaţiul interior de neegalat au inspirat clienţii și au primit cel mai ridicat punctaj atât din partea experților cât și a mass media.

Sursa : Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii