Rainer Zietlow a condus de la un cap la altul, în a doua sa încercare, în mai puțin de 10 zile (9 zile,4 oreși 8 minute), străbătând peste 19.000 de kilometri cu un singur set de anvelope Goodyear Wrangler.

Goodyear si Rainer Zietlow au stabilit un nou record mondial!
Rainer Zietlow a condus de la un cap la altul, în a doua sa încercare, în mai puțin de 10 zile (9 zile, 4 ore și 8 minute), străbătând peste 19.000 de kilometri cu un singur set de anvelope Goodyear Wrangler.

Rainer Zietlow, cameramanul Marius Biela și blogger-ul Sam Roach au stabilit un nou record mondial pentru cea mai rapidă cursă dintre Cape Agulhas din Africa de Sud la Nordkapp în Norvegia într-un Volkswagen Touareg V6 TDI echipat cu anvelopele Goodyear-Wrangler HP All Weather. Ei au încheiat această epopee străbătând 19.000 de kilometri în 9 zile, 4 ore și 8 minute. Cu această echipare, în cea de-a doua încercare a echipei de a merge de la un cap la altul, cei trei și-au doborât propriul record de 21 de zile și 16 ore de drum între Nordkapp și Cape Agulhas.

Rainer și echipa sa au folosit doar un singur set de anvelope Goodyear-Wrangler HP All Weather pentru a stabili acest record mondial, care a implicat strabaterea unora din cele mai provocatoare suprafețe de teren și condiții de vreme extremă de pe Pâmânt, incluzând aici deșertul Sahara, drumuri inundate și mlăștinoase și celebrul ”drum către iad” din Kenia, experiență ce le-a pus întregul echipament la test în fiecare kilometru din cei 19000 de kilometri parcurși în această călătorie.

Alexis Bortoluzzi, Marketing Director EMEA, a spus “Fără nici o îndoială, anvelopele Goodyear-Wrangler HP All Weather au fost perfecte pentru VW Touareg-ul V6 TDI al lui Rainer. Suntem foarte mândri că am putut fi parteneri de încredere al echipei Challenge4 2.0 în această extraordinară încercare. Am demonstrat că pasiunea noastră s-a cuplat perfect cu peste o sută de ani de experiență în inovații pentru un condus în siguranță ce au dus la succes.”

Rainer Zietlow a spus imediat ce a trecut linia de sosire în Nordkapp, duminică, pe 20 septembrie: "Suntem fericiți că putem acum încheia proiectul nostru pe care l-am numit generic ”Cape to Cape” cu acest timp record de 9 zile și 4 ore. Aș vrea să mulțumesc din nou sponsorilor și partenerilor, printre care se numără și Goodyear, partenerul care ne-a oferit aceste excepționale anvelope, care n-au suferit nici o avarie și nu au sufeit nici o înțepătură, deși am mers prin cele mai brutale condiții de drum. Categoric, aș alege Goodyear din nou pentru următoarele mele provocări”.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii