Prezentat la cea de-a 66-a ediție a Salonului Internațional Auto de la Frankfurt, modelul Suzuki Vitara cu nivelul de echipare “S” este disponibil, din această lună, și la dealerii Suzuki din România.

SUZUKI VITARA-S
Prezentat la cea de-a 66-a ediție a Salonului Internațional Auto de la Frankfurt, modelul Suzuki Vitara cu nivelul de echipare “S” este disponibil, din această lună, și la dealerii Suzuki din România. În plus, tot din această lună, modelul Vitara este disponibil și cu cutie automată. 

În afara premierei mondiale a noului Baleno, Suzuki a prezentat la Frakfurt și un nou nivel de echipare pentru Vitara. Suzuki Vitara “S” este disponibil, de la sfârșitul acestei luni, și în România.

Cu un motor BOOSTERJET de 1,4 litri, o grilă față inspirată de cea a conceptului iV-4 SUV, precum și numeroase elemente noi la interior, nivelul de echipare “S” aduce un plus de sportivitate modelului Vitara.

“S” va fi echiparea de top pentru Vitara și include, printre altele, cutie manuală cu șase trepte, faruri cu LED, scaune din piele, RBS (Radar Brake Support), sistem autonom de frânare de urgență în standard. Nivelul de echipare “S” va fi disponibil în șapte culori de caroserie, inclusiv două combinații “two-tone”. În România, prețurile pentru Vitara “S” pornesc de la 19.000 Euro (cu TVA inclus). 

1.     Vitara 1,4 Boosterjet 2WD S 2WD – 19.000 Euro
2.     Vitara 1,4 Boosterjet S Allgrip – 20.700 Euro
3.     Vitara 1,4 Boosterjet S Allgrip AT – 22.300 Euro

Tot din această lună, Suzuki România introduce în ofera comercială și varianta Suzuki Vitara DDIS 6TCSS. Prețurile pentru versiunea cu cutie automată pornesc de la 22.000 Euro.

1.     Vitara 1,6 DDIS Passion Allgrip 6TCSS – 22.000 Euro
2.     Vitara 1,6 DDIS Spirit Allgrip 6TCSS – 23.500 Euro
3.     Vitara 1,6 DDIS Luxus Allgrip 6TCSS – 24.500 Euro

Versiunile cu cutie automată dispun de sistemul TCSS (Twin Clutch System by Suzuki), care garantează o plăcere mai mare la condus. Sistemul cu dublu ambreiaj, unul pentru treptele impare (1, 3, 4 și marșarier) și unul pentru treptele pare (2, 4 și 6), transmite puterea de la motor într-un mod la fel de eficient ca o transmisie manuală, ceea ce contribuie la scăderea consumului de combustibil. Sistemul permite schimbarea treptelor și în mod manual, în funcție de stilul de condus al fiecăruia.

“Planurile Suzuki la nivel mondial pentru următorii ani sunt extrem de ambițioase. Avem deja disponibile în România noua versiune “S” a modelului Vitara și am inclus în oferta comercială și varianta cu cutie automată atât pentru motorizările pe benzină, cât și diesel. Vitara s-a bucurat de succes încă de la lansare și sunt sigur că noile versiuni vor consolida vânzările acestui model în România”, a spus Alin Radu, director general Suzuki România.

Suzuki Vitara “S” și Suzuki Vitara DDIS 6TCSS sunt disponibile din această lună la toți dealerii Suzuki România.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii