Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, Raliul Harghitei este ultima runda si in acest sezon al Campionatului National de Raliuri.

Shark Racing 2015
Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, Raliul Harghitei este ultima runda si in acest sezon al Campionatului National de Raliuri. Chiar daca aceasta etapa are un coeficient de doar 0,8, la startul ei si-au anuntat prezenta nu mai putin de 47 de echipaje, printre care si echipajul Shark Racing format din Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON. Raliul Harghitei este programat in acest weekend in perioada 9-10 octombrie si propune concurentilor 10 probe speciale, din care 9 se vor desfasura pe macadam iar superspeciala in centrul orasului Odorheiu Secuiesc.

Aflat la primul sau sezon complet in Campionatul National de Raliuri, Gabriel ENE se va afla in acest weekend la bordul automobilului Dacia Logan cu care a inceput sezonul. „Mergem relaxati la Harghita, mai ales ca am auzit numai lucruri frumoase despre probele speciale si numarul fanilor de motorsport din aceasta zona a tarii. Este prima oara pentru mine cand voi lua startul aici si am cateva amintiri frumoase de la shakedown-ul din 2013 la care am luat parte alaturi de Alex MIREA, colegul meu actual de echipa, ocazie cu care am decis sa-mi incep parcursul in motorsportul romanesc.” a declarat Gabriel Laurentiu ENE inainte de startul in Raliul Harghitei.

Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON raman si la aceasta etapa in calcul pentru o pozitie fruntasa in clasamentul general al debutantilor si al debutantilor la Cupa Dacia, astfel ca motivarea lor va fi pe masura.

Nu am pornit la inceputul sezonului cu un plan concret, dovada fiind si cele doua etape la care am luat startul pe un Peugeot 208 R2 dar acum sunt nevoit sa ma uit si la clasament. Bineinteles ca mi-ar placea sa obtinem un rezultat cat mai bun insa pricipalul nostru obiectiv in acest an ramane acumularea de experienta, mai ales pe macadam, suprafata pe care se va desfasura Raliul Harghiteia mai adaugat Gabriel ENE.

Raliul Harghitei are cateva probe intr-adevar speciale de macadam, mai ales Madaras, care are startul la o altitudine de 1.600 de metri si sosirea la 680 metri dupa 11,5 km de viraje. Mai mult ca sigur ca la shakedown Laurentiu se va seta pentru pilotajul pe macadam pentru ca la aceasta etapa ne dorim sa avem un ritm rapid dar sa nu fim nevoiti sa ne asumam riscuri.” a spus Ciprian SOLOMON, experimentatul copilot al echipajului Shark Racing care beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.      

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii