Echipa Napoca Rally Academy va lua startul în formulă completă la Raliul Perla Harghitei, ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri, pentru a sărbători titlurile naționale, la general și la echipe, câștigate după Raliul Iașului.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea - Raliul Iasului
Napoca Rally Academy va lua startul în formulă completă la Raliul Perla Harghitei.
Marco Tempestini și Bogdan Marișca vor un loc pe podium la general.
Simone Tempestini sărbătorește titlul național pe probele special.

Echipa Napoca Rally Academy va lua startul în formulă completă la Raliul Perla Harghitei, ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri, pentru a sărbători titlurile naționale, la general și la echipe, câștigate după  Raliul Iașului.

Simone Tempestini/Dorin Pulpea, Marco Tempestini/Toni Avram, Bogdan Marișca/Carmen Poenaru, Vlad Cosma/Diana Hațegan și Florin Tincescu/Sergiu Itu sunt cele cinci echipaje Napoca Rally Academy care vor lua startul la Raliul Perla Harghitei. Programată în perioada 9 – 10 octombrie, ultima etapă a sezonului nu este doar raliul în care NRA sărbătorește alături de suporteri titlurile la piloți și echipe, ci și etapa în care Marco Tempestini și Bogdan Marișca vor încerca să termine pe podium în clasamentul general.

Marco Tempestini se află înaintea ultimei etape pe locul 4 la general și obiectivul său este să aducă încă un podium pentru NRA. “Îmi plac probele din Raliul Perla Harghitei și sper să avem aceeași evoluție bună ca la Iași. Cu un mic ajutor din partea lui Simone avem șanse să terminăm acest sezon pe podium la general, ceea ce nu ar fi rău deloc”, a spus Marco Tempestini.

Și Bogdan Marișca mai are șanse matematice la podiumul general și va face tot posibilul să adune punctele necesare pe macadamul de la Harghita. “NRA și Simone Tempestini au avut un sezon excelent și mi-ar plăcea să completăm șirul de succese al echipei cu o clasare pe podium. Este un raliu interesant și trebuie să rămânem concentrați până la final. Șansele noastre nu sunt mari, dar vom exploata orice oportunitate se ivește”, a spus și Bogdan Marișca.

Cu titlul în buzunar după etapa de la Iași, Simone Tempestini va lua startul la Harghita pentru a sărbători titlul alături de suporterii pasionați de pe marginea probelor speciale. “A fost un sezon spectaculos pe plan intern și sunt bucuros că am devenit campion. Sunt și mai bucuros însă că am ocazia să sărbătoresc acest titlu pe probele speciale cu suporterii noștri și voi face spectacol pentru ei”, a spus Simone Tempestini, cel mai tânăr campion național din istoria raliurilor în România.

Cu titlul de campion la clasa 9 asigurat și cel de la Cupa Suzuki o simplă formalitate, Vlad Cosma va aborda ultima etapă a sezonului fără nicio presiune. “A fost un sezon intens în care am reușit să ne atingem toate obiectivele. Suntem aici să sărbătorim succesul nostru alături de echipă și să facem spectacol pe probele speciale”, a spus Vlad Cosma.

Pentru Florin Tincescu ultima etapă pe macadam din 2015 este încă un test util pentru sezonul viitor. Juniorul NRA va lua startul cu modelul Subaru Impreza și obiectivul său este să acumuleze cât mai multe informații pentru sezonul viitor. “Îmi place să merg pe macadam și abia aștept să mai adun kilometri cu noua mașină. Am început deja pregătirea pentru 2016 și mi-ar plăcea să terminăm acest sezon cu un rezultat bun”, a spus și Florin Tincescu.

Raliul Perla Harghitei se va desfășura în perioada 9 – 10 octombrie, pe probele de macadam din jurul orașului Odorheiu Secuiesc. Vineri, în prima zi a raliului, startul pe prima probă specială se va da la ora 16:00. În total sunt programate patru probe speciale, ultima fiind super speciala din centrul orașului, care va începe la ora 17:52. Sâmbătă sunt programate celelalte șase probe speciale, cu începere de la ora 09:00, lungimea totală a probelor fiind de 84,81 km.

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii