Noile anvelope Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 vor fi montate pe toate recent lansatele vehicule Ford.

Ford S-MAX 2015
Noile anvelope Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 vor fi montate pe toate recent lansatele vehicule Ford.

Goodyear este încântat să anunțe că toate vehiculele recent lansate de la Ford vor fi prezentate cu opțiunea de montaj a noilor și premiatelor anvelope Vector 4Seasons Gen-2 All Season, ca echipare originală.

Noile versiuni de la Ford, Focus, C-Max, Galaxy și S-Max, precum și actualul model Fiesta, vor veni toate cu opțiunea de echipare cu anvelopele Vector 4Seasons Gen-2*care asigură o performanță sporită a frânării pe ud, pe zăpadă și pe gheață, așa cum arată testele independent realizate de TÜV[1], performanță care este benefică în condițiile de vreme din Europa.

De când Goodyeara lansat, în cursul acestei veri, anvelopa Vector 4Seasons Gen-2, această anvelopă impresionantă a luat locul I în testul dedicat anvelopelor all-season realizat de revista Auto Bild în 2015, testul demonstrând performanța ‘Exemplară’ de-a lungul mai multor categorii și clasare în fruntea clasamentului, în fața produselor competitoare de top. Această anvelopă a primit de asemenea calificativul ‘Recomandată’ în testul dedicat anvelopelor all-season realizat de Auto Express în 2015.

Nick Harley, Managing Director Original Equipment Consumer EMEA la Goodyear a spus “Suntem încântați să continuăm relația pozitivă pe care o avem cu Ford în ceea ce privește protofoliul nostru de anvelope All Season. Anvelopele pentru toate anotimpurile devin din ce în ce mai populare din moment ce vedem schimbări climatice de-a lungul Europei. Goodyear a creat segmentul de anvelope All Season cu mai bine de 30 de ani în urmă, și am dezvoltat și inovat permanent acest produs de-a lungul timpului. Cele mai recente succese ale noastre înregistrate în testele Auto Bild și Auto Express arată că experiența și cunoașterea noastră extinsă a acestui segment de produs a dat încă o dată un produs de top pentru această industrie, un produs cu o performanță excepțională.

“Suntem extrem de încântați că noua noastră anvelopă Vector 4Seasons Gen-2 s-a dovedit a fi atât de populară în rândul noilor modele Ford și căutăm deja să oferim cât mai multe produse din acest segment către Ford în viitor.”

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR


[1]Pentru frânarea pe ud, zăpadă și gheață. Testată de TÜV SÜD Product Service în iulie – septembrie 2015 la comanda Goodyear Dunlop. Dimensiunea anvelopei: 205/55 R16 V; Mașina de test: VW Golf; Locațiile testului: Montpellier (F), SHPG Wanaka (NZ), Colmar-Berg (L); Report Nr. 713065970.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii