Goodyear introduce două noi dimensiuni în linia sa de produse reșapate destinate eficienței consumului de carburant TreadMax FUELMAX D.

Goodyear TreadMax FUELMAX D Line Extension
Produsele din extinderea liniei din gama TreadMax FUELMAX deja disponibile.

Goodyear introduce două noi dimensiuni în linia sa de produse reșapate destinate eficienței consumului de carburant TreadMax FUELMAX D. Noile dimensiuni ale anvelopelor reșapate din categoria produselor premium de la Goodyear sunt 295/60R22.5 și 315/60R22.5.Catoate celelalte versiuni ale TreadMax, noile dimensiuni ale anvelopei FUELMAX D oferă o performanță similară cu echivalentele lor pe linia de produse noi.

“Suntem încântați să adăugăm noi dimensiuni la gama noastră de succes, TreadMax FUELMAX D, ce cuprinde produse din categoria premium de anvelope reșapate.  Reșaparea este esențială dacă operatorii doresc să obțină maximum de beneficii economice de pe urma anvelopelor lor de camion. Aceasta scade costul per kilometruprecum și costul total de deținere al anvelopei,” a spusGrégory Boucharlat, Director Retread Operations pentru Goodyear EuropaOrientul Mijlociu și Africa.“Producția noastrăin-house pentru gama TreadMax replică procesul de producție original utilizând aceleași materiale pe care noi le folosim și în cazul fabricării anvelopelor noi. Datorită acestui fapt, anvelopele noastre reșapate din gamaTreadMax au o performanță similară cu cea a anvelopelor noi. În cazul gamei noastre FUELMAX, beneficiul cheie este eficiența consumului de carburant.”

Produsele Goodyear TreadMax sunt produse numai de Goodyear în unitățile sale din Riom Franța, Wittlich Germaniași Wolverhampton Marea Britanie, utilizând cele mai înalte niveluri de control al calității și aceleași standarde de calitate ca și cele aplicate la fabricarea produselor noi. Folosind numai ultima generație de carcase de la Goodyear cu același compus și același profil al benzii de rulare ca și în cazul anvelopelor noi de la Goodyear, anvelopele premium reșapate TreadMax oferă o performanță similară cu cea a anvelopelor noi.

Odată cu extinderea liniei, Goodyear oferă acum produsele sale reșapate după matriță TreadMax FUELMAX D în cinci dimensiuni populare:

315/8022.5
315/7022.5
295/80R22.5
295/60R22.5 –NOU
315/60R22.5 –NOU

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii