La finalul săptămânii trecute, BMW Welt a avut parte de un moment aniversar: a fost livrat automobilul cu numărul 150.000 de la deschiderea edificiului în 2007.

Shannon Lantzy and her husband at the handover of the 150,000th vehicle
La finalul săptămânii trecute, BMW Welt a avut parte de un moment aniversar: a fost livrat automobilul cu numărul 150.000 de la deschiderea edificiului în 2007. Automobilul, un BMW 328i xDrive Touring, a fost predat noului proprietar în cursul săptămânii trecute. Pentru acest eveniment special, Shannon şi Jared Lantzy au călătorit din oraşul american Silver Spring. În cadrul ceremoniei de preluare a automobilului, cuplul din SUA a beneficiat de o introspecţie în universul BMW Group prin intermediul turului exclusiv al uzinei BMW şi al BMW Welt.

Automobilul aniversar ajunge în SUA
Prin livrarea automobilului, BMW Welt a creat, în jurul noii maşini achiziţionate, experienţa perfectă pentru client. Clienţii din lumea întreagă apreciază această ofertă exclusivă. Astfel, cheile automobilului cu numărul 150.000 au fost înmânate noilor clienţi, Shannon şi Jared Lantzy - originari din Silver Spring, statul american Maryland -, în zona Premiere a BMW Welt. Acolo, cei doi au fost aşteptaţi de Oliver Rademacher, director BMW Welt pentru experienţele vizitatorilor şi livrări de automobile, precum şi de mai mulţi angajaţi, care au format numărul 150.000 din cifre supradimensionate. Vizibil emoţionaţi, oaspeţii din SUA au mulţumit pentru felicitările primite.

Oliver Rademacher s-a arătat încântat că a putut pregăti clienţilor săi un moment de neuitat: "În doar opt ani de la inaugurare, 150.000 de automobile au fost înmânate personal noilor clienţi. Acest lucru arată că, prin livrarea automobilelor, am creat o experienţă excepţională pentru clienţii noştri. Preluarea noului automobil este şi rămâne un moment unic, pe care reuşim să-l punem în scenă într-un mod optim".

Imediat după festivitate, consultanta în vârstă de 35 de ani şi soţul ei au fost conduşi într-un tur personalizat prin uzina BMW, putând astfel să pătrundă în culisele producţiei auto.

Punctul culminant al livrărilor de automobile la BMW Welt
Livrările de automobile este una din funcţiile principale ale BMW Welt. Arhitectura a fost special concepută, astfel încât primul contact cu automobilul, în aşa-numita secţiune Premiere, să fie o experienţă de neuitat.

În cursul acestui an, locaţia şi ofertele sale individuale au fost de mai multe ori scena unor momente aniversare: în septembrie, un instructor auto a devenit proprietarul modelului BMW Seria 3 Sedan cu numărul de producţie zece milioane; şi primul model al noului BMW Seria 7 şi-a cunoscut noul proprietar, în cadrul solemn al BMW Welt, la finalul lunii octombrie 2015. Prin "Luxury 7" a fost dezvoltată o variantă exclusivistă a ceremoniei care se adresează unui anumit public-ţintă, pentru care serviciile şi personalizarea sunt cele mai importante aspecte.

În 2015 au fost livrate peste 22.000 de automobil - zilnic, Premiere este scena unui număr de festivităţi de acest gen care variază în 80 şi 120, cu un maxim de 160 de preluări ce pot avea loc. Festivitatea de înmânare a automobilului se încheie cu conducerea noii maşini, prin "bulevardul" Premiere, direct pe străzile din München.

European Delivery atrage clienţi din lumea întreagă
Conceput special pentru clienţii din SUA şi Canada, pachetul European Delivery extinde cumpărarea maşinii printr-o preluare organizată a automobilului. Astfel, clienţii au posibilitatea de a cunoaşte, de la volanul noului lor BMW, cele mai frumoase oraşe din Europa. În 2015, BMW Welt a primit vizita a numeroşi clienţi din lumea întreagă, inclusiv a unui grup de 35 de canadieni, care au vizitat şase ţări pe parcursul a şase zile şi astfel au parcurs o distanţă de peste 1.000 de kilometri. La finalul acestei călătorii de neuitat, BMW Group a finalizat procesul de expediere a automobilului în ţara de origine a clientului.

BMW Welt - Inima mărcilor ia pulsul oraşului
Cu peste trei milioane de vizitatori în 2014, BMW Welt din München este cea mai populară atracţie a Bavariei şi a devenit un adevărat magnet pentru vizitatori de la inaugurarea sa în 2007. Cu arhitectura sa de avangardă, BMW Welt este punctul central al tuturor mărcilor din BMW Group - BMW, subbrandurile BMW M şi BMW i, MINI, Rolls-Royce Motor Cars şi BMW Motorrad -, care sunt prezentate într-o manieră impresionantă în propriile universuri de experienţă. Dar BMW Welt nu înseamnă doar expoziţiile şi preluările noilor automobile, care sunt puncte de atracţie pentru pasionaţii de maşini de pretutindeni. Vizitatorii se pot bucura de-a lungul întregului an de programe variate din cultură, artă şi entertainment, precum şi de delicii culinare la numeroase restaurante. În BMW Welt Junior Campus, copiii şi tinerii se pot bucura de tururi cu ghizi şi ateliere pe tema mobilităţii şi a dezvoltării durabile.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii