Noul CR-V se află pe prima poziție în topul celor mai populare SUV-uri la nivel mondial, cu un total de 511.519 unități livrate de la începutul anului.

Noul Honda CR-V
Noul CR-V se află pe prima poziție în topul celor mai populare SUV-uri la nivel mondial, cu un total de 511.519 unități livrate de la începutul anului.

Restilizat la începutul anului 2015, noul CR-V a reușit să atragă un număr record de clienți la nivel mondial. Cunoscut ca fiind unul dintre inventatorii segmentului crossover, CR-V rămâne una dintre cele mai importante opțiuni din segment pe piețele auto din SUA și Europa.

Începând cu anul 2015, noul CR-V este disponibil cu un motor diesel 1.6 i-DTEC bi-turbo ce produce 160 CP și 350 NM, oferind un nivel de performanță remarcabil raportat la cilindreea noii unități. La fel, noul CR-V propune și opțiunea unei transmisii automate cu 9 trepte pentru versiunea diesel 4x4. 

Lista de noutăți promovate de CR-V continuă cu pachetul de siguranță Sensing ce include în premieră mondială sistemul i-ACC (Intelligent Adaptive Cruise Control). Spre deosebire de un sistem cruise control adaptiv convențional, i-ACC include o funcție predictivă ce scanează benzile adiacente de deplasare și reacționează înainte ca un automobil să intre în linia de acțiune a sistemului cruise control adaptiv.

În România s-au livrat în primele 11 luni ale anului 270 de unități CR-V, dintre care 192 de unități au fost echipate cu noul motor 1.6 i-DTEC.

Echiparea standard a noului CR-V include sistemul de asistență CTBA ce poate frâna automat până la viteza de maxim 30 km/h, scaune încălzite, climatizare automată cu 2 zone, geamuri electrice față/spate, jante aliaj etc.

Sursa: Bogdan Stan, Area Sales&PR Coordinator HONDA TRADING ROMANIA
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii