Hyundai Motorsport se afla in faza finala de dezvoltare a noii generatii i20 WRC, model care va fi utilizat in sezonul 2016, din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).

Hyundai i20 WRC 2016
Noul model i20 WRC a parcurs peste 8.000 km in cele 10 luni de teste, programate pe parcursul sezonului 2015.
Hyundai Motorsport va prezenta oficial masina in cadrul unui eveniment de presa, care se va desfasura miercuri, 9 decembrie, la sediul uzinei din Alzenau, Germania.

Hyundai Motorsport se afla in faza finala de dezvoltare a noii generatii i20 WRC, model care va fi utilizat in sezonul 2016, din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).

Noul i20 WRC a fost supus unei serii riguroase de teste. In total s-au parcurs peste 8.000 km, pe suprafete diferite, incepand cu luna martie a acestui an. Modelul a fost testat in patru tari – Germania, Franta, Finlanda si Spania. Programul de dezvoltare al autovehiculului a parcurs toate etapele, de la evaluarea componentelor, la setari specifice pentru fiecare suprafata si, desigur, la probele de performanta. Documentatia pentru omologarea masinii a fost transmisa catre FIA, finalizarea procesului avand loc in cursul acestei luni.

Hyundai Motorsport va prezenta oficial noua generatie i20 WRC maine, 9 decembrie, in cadrul unui eveniment organizat la uzina din Alzenau, Germania.

Ne apropiem de faza finala a pregatirii noului i20 WRC inaintea debutului in Campionatul Mondial de Raliuri FIA WRC din 2016. Modelul a fost testat in toate conditiile posibile, atat pe asfalt, cat si pe macadam, urmand ca proba pe zapada sa fie realizata pana la finalul anului in curs. Este o perioada extraordinara pentru Hyundai Motorsport si abia astept sa luam startul cu noua generatie i20 WRC la Monte-Carlo”, a declarat Michel Nandan, directorul Hyundai Motorsport.

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii