Ceremonia de decernare a premiilor pentru cel de-al 31 lea Festival Internațional de Automobile a avut loc pe 26 ianuarie la Paris, la Hôtel des Invalides.

PEUGEOT FRACTALCeremonia de decernare a premiilor pentru cel de-al 31 lea Festival Internațional de Automobile a avut loc pe 26 ianuarie la Paris, la Hôtel des Invalides. PEUGEOT fost decernat cu Marele Premiu Creativ'Experience pentru concept car-ul PEUGEOT FRACTAL. Gilles Vidal, director de Design, a primit acest trofeu, care simbolizează inovațiile FRACTAL-ului.

În fiecare an, Festivalul Internațional de Automobile recompensează cele mai frumoase modele auto. Aceste premii sunt acordate de un grup de experți entuziaști, grup care este prezidat de arhitectul Jean-Michel Wilmotte și include bine-cunoscute figuri din industria auto, mass-media și lumea modei.

PEUGEOT FRACTAL a încântat panoul Festivalului Internațional de Automobile și a câștigat Marele Premiu Creativ'Experience. Este al doilea premiu câștigat de PEUGEOT FRACTAL, fiind deja selectat drept "Cel mai bun concept car" de la Frankfurt Motor Show 2015 de catre cititorii Auto Plus și ascultătorii RTL din 25 septembrie.

"Sunt foarte fericit sa primesc Marele Premiu Creativ'Experience pentru PEUGEOT FRACTAL. Este un premiu care evidenţiază experienţa șoferilor din spatele volanului. Acest premiu recompensează studiul prospectiv cu privire la proiectarea de sunet și tehnologia de imprimare 3D reprezentata de acest concept car."
Gilles Vidal, Director de Design Peugeot

Concept car-ul PEUGEOT FRACTAL prezintă viziunea brandului al unui viitor coupe urban electric. Aceasta împinge PEUGEOT i-cockpit® chiar mai departe folosind sunetul pentru a face şofatul mai intuitiv.

PEUGEOT
Prezent în aproape 160 de țări cu mai mult de 10.000 de puncte de vânzare, vânzările Peugeot au crescut cu 4,6% în 2015 faţă, ajungand la 1.710.000 de vehicule vandute in intreaga lume. Combinând excelenţa, aspectul și emoţia, PEUGEOT îşi propune să devină cel mai bun producător auto generalist din lume.

Istoria auto a mărcii, care a început în 1889 , a câștigat încă un premiu în 2016 prin victoria* in Raliul Dakar cu 2008DKR.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii