Ca o continuare a pregătirilor pentru sezonul 2016 din Deutsche Tourenwagen Masters (DTM), BMW Motorsport a efectuat trei zile de teste pe "Circuito Monteblanco" în sud-vestul Spaniei, de marţi până joi.

BMW M4 DTM - testul de trei zile de la Monteblanco
Ca o continuare a pregătirilor pentru sezonul 2016 din Deutsche Tourenwagen Masters (DTM), BMW Motorsport a efectuat trei zile de teste pe "Circuito Monteblanco" în sud-vestul Spaniei, de marţi până joi. Două modele BMW M4 DTM s-au evoluat pe circuit, la comenzile lor aflându-se piloţii BMW Marco Wittmann (Germania), Bruno Spengler (Canada), Timo Glock (Germania) şi Augusto Farfus (Brazilia).

BMW Motorsport a folosit cele trei zile de teste pentru a face diferite reglaje de fineţe asupra BMW M4 DTM. Împreună cu DMSB, cei trei constructori implicaţi în DTM au testat şi noile sisteme de optimizare a siguranţei în timpul sesiunilor de antrenamente, calificări şi cursă.

Condiţiile pe circuitul cu o lungime de 3,357 kilometri, aflat în apropiere de Sevilla (Spania), au fost bune pe parcursul tuturor zilelor. Vremea predominant însorită şi vântul uşor au făcut ca temperaturile să urce până la o maximă de 18 grade Celsius. Doar joi dimineaţă, pista a fost puţin umedă, după ploaia din seara precedentă. Cel mai rapid timp al testelor a fost stabilit de Timo Glock (Germania) în timpul ultimei zile. Pilotul BMW a parcurs circuitul din Andalusia în timpul de 1:21,311.

Ultimul teste înainte de deschiderea sezonului BMW, care va fi la 7-8 mai, va avea loc în Germania: toţi cei opt piloţi BMW şi adversarii lor vor fi prezenţi pe circuitul de la Hockenheimring (Germania) între 5 şi 8 aprilie.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii