Absolut toti userii aplicatiei Auto.ro au acum posibilitatea sa achizitioneze direct de pe smartphone, asigurari de calatorie, in cel mai simplu mod si in cel mai scurt timp.

aplicatia-de-mobil-auto.ro
Absolut toti userii aplicatiei Auto.ro au acum posibilitatea sa achizitioneze direct de pe smartphone, asigurari de calatorie, in cel mai simplu mod si in cel mai scurt timp. Completam astfel, gama de plati existenta in aplicatie cum sunt, de exemplu: plata asigurare RCA, taxa de pod, rovigneta, amenzi de circulatie, parcari, asistenta rutiera si evalaure auto. 

Prioritatea noastra este sa oferim cele mai utile servicii si astfel sa ne mentinem pe primul loc, in segmentul aplicatiilor de mobil pentru soferi. Serviciul este lansat in parteneriat cu Safety Broker.

Acum, aplicatia Auto.ro ofera calatorilor singuri, familiior, dar si grupurilor de turisti, asigurari de calatorie pentru orice tara de pe Glob.

Asigurarile de calatorie disponibile in aplicatia Auto.ro acopera continentele: Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia, Australia dar si Antarctica.

Doritorii au de introdus datele pentru eliberarea politei de asigurare de calatorie, aleg valoarea primei de asigurare si noi facem posibila alegerea uneia dintre ofertele existente in aplicatie, in functie de bugetul fiecaruia.

Toate aceste actiuni dureaza cateva minute, castigand astfel timp pretios.

Procesul de plata este simplu si rapid și sigur: se achita prin card bancar și primiti confirmarea, respectiv dovada platii prin e-mail.

Ne-am gandit la oferirea acestui serviciu pentru ca fiecare dintre noi sa obtina timp, siguranta si relaxarea necesara pregatirii calatoriei.

Despre aplicatia de mobil Auto.ro
Din aplicatia de mobil Auto.ro soferii pot realiza o serie de plati auto: taxa de pod, amenda de circulatie, rovinieta, rca, parcare, asistenta rutiera. Se instaleaza gratuit, a ajuns la peste 450.000 de instalari si are in Google Play si App Store peste 4.500 de recenzii.

Auto.ro este cea mai populara aplicatie auto din Romania si detine mai multe premii castigate la competitiile de profil, fiind desemnata aplicatia numarul 1 pentru soferi.

Aplicatia Auto.ro cuprinde:
Plati auto: Taxa de pod, Amenda, Rovinieta, RCA, Parcare, Asistenta rutiera, Evaluare Auto
Masina mea: se primesc alerte atunci cand expira Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.
Cerere Service: se primesc oferte de reparatie a masinii, revizie sau ITP
Locatii auto: benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, ATM-uri, peste 30.000 de puncte de interes auto
Masini noi si second hand: peste 20.000 de anunturi.

Sursa: Florin Oprea, Business Development Auto.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii