După premiera mondială de la Frankfurt, Suzuki anunță lansarea pe piață a noului model Baleno la Salonul Auto de la Geneva.

Noul Suzuki Baleno
Lansarea europeană pentru modelul Suzuki Baleno.

După premiera mondială de la Frankfurt, Suzuki anunță lansarea pe piață a noului model Baleno la Salonul Auto de la Geneva.

Noul Suzuki Baleno este o combinație armonioasă de stil, dotări, performanță și consum eficient de combustibil.

Conform planului pe termen mediu “SUZUKI NEXT 100”, Suzuki și-a propus să-și consolideze poziția pe piață, iar ca parte a acestei strategii este și dezvoltarea unor platforme noi care să ofere siguranță sporită, mai mult spațiu, o plăcere mai mare la volan și să contribuie la economia de combustibil.

Noul Baleno dispune de noua platforma rigidă din materiale ultra-ușoare de ultimă generație, motorul turbo cu injecție directă BOOSTERJET de 1.0 litri și sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Toate acestea pentru ca noul Baleno să nu se remarce doar prin design, dotări și spațiul interior disponibil, ci să ofere și o experiență plăcută la condus.

Noul Suzuki Baleno a fost lansat cu succes în India, în luna octombrie a anului trecut, iar în Europa va fi disponibil din această primăvară.

Lansarea pe piața europeană va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, programat în perioada 3 – 13 martie. Suzuki va prezenta o serie de alte noutăți în zilele de presă (1 – 2 martie) la standul din Hala 4.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

2 comentarii

  1. Sunt curios sa vad cum se va descurca Suzuki Baleno odata lansata. Este intr-adevar o masina frumoasa desi nu o vad chiar ca pe o combinatie armonioasa de stil si dotari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Masina este buna. Am avut ocazia sa o conduc si are niste calitati foarte bune. Si pretul este destul de bun pentru ceea ce ofera!

    RăspundețiȘtergere