Automobilul electric BMW i3 a câştigat două categorii la ediţia 2016 a AAA Green Car of the Year Awards, premii decernate de American Automobile Association (AAA).

BMW i3
Cel mai bun automobil ecologic cu preţul între 30.000 şi 50.000 de dolari;
Cel mai bun automobil ecologic din clasa subcompactă.

Automobilul electric BMW i3 a câştigat două categorii la ediţia 2016 a AAA Green Car of the Year Awards, premii decernate de American Automobile Association (AAA). Modelul s-a impus ca cel mai bun automobil ecologic (Best Green Car) cu preţul cuprins între 30.000 şi 50.000 de dolari - de asemenea, a fost desemnat cel mai bun automobil ecologic (Best Green Car) în segmentul subcompact. Aceste premii sunt ultimele dintr-o serie de recunoaşteri la nivel naţional şi internaţional pentru BMW i3.

"Prin intermediul BMW i, BMW Group a făcut ceva cu adevărat revoluţionar în domeniul mobilităţii cu dezvoltare durabilă. BMW i3 continuă să fie recunoscut pentru designul şi inovaţiile sale care demonstrează că ne aflăm pe drum cel bun", a declarat Christine Fleischer, director BMW i pentru BMW of North America.

Premii Green Car of the Year decernate de AAA cuprind trei categorii de preţuri şi şase categorii de mărime/tip. BMW i3 a câştigat atât la categoria sa de preţ, cât şi la cea pentru dimensiune.

BMW i3 a primit aproape 30 de premii naţionale şi internaţionale pentru dezvoltare durabilă şi design de la lansarea modelului în 2014. Gama de premii a inclus distincţii pentru designul BMW i3, precum şi pentru interiorul său care încorporează o utilizare vastă a materialelor sustenabile cu un design foarte funcţional.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

2 comentarii

  1. Felicitari celor de la BMW! Personal designul exterior nu mi se pare foarte reusit, desi observ ca au primit premii si pentru acesta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar daca design-ul nu este atat de atragator masina isi face treaba...

    RăspundețiȘtergere