Rezultatul bun obtinut anul trecut la etapa de la Sibiu nu a mai putut fi repetat in 2016 datorita unui nou incident tehnic aparut la modelul Renault Clio R3.

Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON Sibiu 2016
Rezultatul bun obtinut anul trecut la etapa de la Sibiu nu a mai putut fi repetat in 2016 datorita unui nou incident tehnic aparut la modelul Renault Clio R3.

Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON au trebuit sa se opreasca din nou pe marginea probelor speciale, materialul de concurs cedand chiar pe primii kilometri ai competitiei. Spre deosebire de prima etapa de la Brasov cand problemele tehnice aparute au fost unele minore, la etapa de la Sibiu incidentul intervenit a fost mult mai serios motorul masinii spargandu-se pe urcarea de pe proba Paltinis.

Sunt extrem de dezamagit si suparat pentru ca nu am putut sa ducem la bun sfarsit nici acest raliu si dupa abandonul de la Brasov acest sezon nu pare deloc favorabil pentru noi. Din pacate problema de la Sibiu este mult mai grava decat cea aparuta la Brasov si pune sub semnul intrebarii prezenta noastra la urmatoarea sau urmatoarele etape. Motorul masinii pur si simplu a cedat, nu mai poate fi refacut si ca sa continuam trebuie sa achizitionam un motor nou. Nu am avut niciun semnal premergator sau care sa ne dea de inteles ca va interveni o problema atat de serioasa. La shakedown toate lucrurile au functionat perfect, insa, dupa startul pe prima proba dupa aproximativ 4-5km motorul a pierdut din putere si s-a oprit. Imi pare extrem de rau ca nu am putut termina nici aceasta etapa, dar acesta este motorsportul si mergem inainte.” declara Gabriel ENE.

Ciprian SOLOMON a completat: “Eram in urcare pe proba Paltinis pe un viraj de dreapta 4 si am simtit cum masina pierde putere, Gabi a retrogradat in treapta 3 si initial primul gand ne-a zburat la intreruperile motorului de la Brasov insa cand m-am uitat in oglinda retrovizoare si am vazut fumul lasat in spate mi-am dat seama ca problema este mult mai grava. Dupa ce am oprit si am deschis capota ne-am dat seama ca totul s-a incheiat pentru noi. Imi pare rau ca nu am putut sa terminam etapa si asa cum spunea si Gabi prezenta noastra in campionat se afla sub semnul intrebarii in acest moment.

Echipajul Shark beneficiaza de sprijinul SGMarket.ro RallyTube, Serus si Ideal Media Advertising pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.     

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii