Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON se pregatesc pentru provocarea lansata de Raliul Sibiului, participantii urmand a ataca virajele celui mai inalt drum din Romania, Transalpina.

Gabriel Ene & Ciprian Solomon
Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON se pregatesc pentru provocarea lansata de Raliul Sibiului, participantii urmand a ataca virajele celui mai inalt drum din Romania, Transalpina.

Dupa o prima etapa in care materialul de concurs a impiedicat echipajul Shark Racing sa ajunga la final, componentii echipei s-au mobilizat si au remediat problemele tehnice aparute astfel incat obiectivul propus la inceputul sezonului competitional de a progresa treptat si a termina toate etapele, sa se poata concretiza.

Imediat dupa finalul Tess Rally Brasov am inceput sa analizam problemele aparute la masina. Dat fiind faptul ca masina de concurs din acest an este una noua pentru noi, ne-a luat ceva timp pana am identificat cauza care a dus la abandonul de la Brasov. Trebuie sa le multumesc pe aceasta cale lui Mario LASLO si Razvan CHELARU care au muncit aproape neintrerupt astfel incat sa putem fi prezenti la Sibiu. Am avut si o sesiune de teste weekendul trecut pe circuitul de la Adancata unde am pus la punct ultimele detalii si sper ca acum totul sa decurga bine.” declara Gabriel Laurentiu ENE.

Avem un format nou in acest an la Raliul Sibiului si astept cu nerabdare Super Speciala din centrul orasului Sibiu care cred ca va aduna foarte multi spectatori si va oferi un show asa cum vedem in competitiile de talie mondiala. Noi vom aborda etapa asa cum am facut-o intotdeauna cautand sa crestem ritmul treptat si sa ajungem cu bine la final. Ne vedem la Sibiu.” incheia vicecampionul clasei rezervate debutantilor din 2015, Gabriel ENE.

Ciprian SOLOMON, experimentatul navigator, declara: “Raliul Sibiului este o etapa care ne-a pregatit cateva probe noi in acest an pe care vom incerca sa facem o dictare cat mai buna. Ma bucur ca ajungem in centrul orasului la Super Speciala, unde vom fi si mai aproape de fanii competitiilor automobilistice. Ca de fiecare data inchei cu salutul catre spectatorii care sunt alaturi de noi la fiecare etapa si ii asteptam cu drag si de acesta data sa se sustina si sa ne incurajeze de pe margine.

Raliul Sibiului 2016 se va desfășura între 15-16 aprilie 2016 si a pregatit concurentilor 107 km impartiti in 12 probe special, iar startul festiv organizat în Piata Mare, va avea loc joi incepand cu ora 19:30.

Echipajul Shark Racing va beneficia de sprijinul SGMarket.ro RallyTube, Serus si Ideal Media Advertising pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.         

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii