Hyundai Motorsport va concura cu patru modele i20 WRC inscrise in Raliul Portugaliei, etapa a cincea a Campionatului Mondial de Raliuri FIA, care va avea loc in perioada 19 – 22 mai 2016. Obiectivul echipei este de a continua performantele din acest sezon.

Hayden Paddon Rally Portugal 2015
Pentru prima data in acest sezon, echipa va participa cu patru modele i20 WRC, Kevin Abbring alaturandu-se pilotilor Thierry Neuville, Dani Sordo si Hayden Paddon.
Dupa victoria din Argentina, obiectivul Hyundai Motorsport este de a obtine o noua reusita cu generatia i20 WRC 2016.

Hyundai Motorsport va concura cu patru modele i20 WRC inscrise in Raliul Portugaliei, etapa a cincea a Campionatului Mondial de Raliuri FIA, care va avea loc in perioada 19 – 22 mai 2016. Obiectivul echipei este de a continua performantele din acest sezon.

Pilotul de teste Kevin Abbring si copilotul Seb Marshall vor debuta in etapa WRC 2016, cu vechiul model i20 WRC. Abbring se va alatura lui Hayden Paddon, Dani Sordo si ThierryNeuville, Hyundai Motorsport concurand pentru prima data in acest sezon cu patru autovehicule.

Dupaperformantele obtinute in cadrul celor trei etape anterioare: Monte-Carlo, Suedia si Mexic, succesul din Argentina reprezinta prima victorie pentru noua generatie i20 WRC.

“Suntem incantati de victoria obtinuta in Argentina, insa urmeaza o noua provocare in Portugalia. Vom participa in acest raliu cu patru autovehicule inscrise, Kevin Abbring urmand sa se alature echipei in prima dintre cele trei etape in care va concura in acest sezon din WRC. Am inregistrat rezultate pozitive pana acum, dar acesta este doar inceputul si trebuie sa ramanem concentrati”, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.

Paddon (#3 Noua generatie i20 WRC) si copilotul John Kennard au obtinut victoria in Raliul Argentinei, dupa o etapa dificila, in care au acumulat maximum de puncte.

“Ne indreptam catre o serie de competitii europene, in care avem mai multaexperienta. Obiectivul este continuarea performantelor obtinute in Argentina, cu noua generatie i20 WRC, echipa lucrand la imbunatatirea modelului pentru fiecare etapa”, a mentionat Paddon.

Abbring (#10 Hyundai i20 WRC) si copilotul Seb Marshall au participat in cadrul a cinci raliuri WRC alaturi de Hyundai, in sezonul 2015. Pentru editia de anul acesta se vor alatura echipei in trei etape ale campionatului, luand startul in Portugalia cu vechiul model i20 WRC 2015.

“Cursele din cadrul WRC contribuie la experienta si dezvoltarea mea. Am mai concurat in Portugalia in anii anteriori, in JWRC, insa specialele din nordul regiunii sunt noi pentru mine. Obiectivul este de a incheia raliul in top zece si de a acumula puncte”, a adaugat Abbring.

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii