Nicio problemă după incidentul de pe speciala a patra pentru Florin Tincescu și Sergiu Itu, victorie pentru Simone Tempestini și Marc Banca, plus podiumul pentru Norbert Maior și Alina Bianca Pop. În ciuda unui weekend dificil, Napoca Rally Academy vede lucrurile pozitive de la Tulcea.

Simone Tempestini - Marc Banca
Florin Tincescu și Sergiu Itu sunt OK după incidentul de pe speciala a patra.
Simone Tempestini s-a impus din nou pe macadamul de la Tulcea. 
Norbert Maior a urcat pe podium în Cupa Dacia.

Nicio problemă după incidentul de pe speciala a patra pentru Florin Tincescu și Sergiu Itu, victorie pentru Simone Tempestini și Marc Banca, plus podiumul pentru Norbert Maior și Alina Bianca Pop. În ciuda unui weekend dificil, Napoca Rally Academy vede lucrurile pozitive de la Tulcea. 

Prima veste bună de la Danube Delta Rally este că Florin Tincescu și Sergiu Itu sunt ok după incidentul de pe speciala a patra. Echipajul Napoca Rally Academy a început raliul în forță și după primele trei speciale se aflau pe locul 3 în clasamentul general al raliului.

La cea de-a doua trecere pe speciala Cocoșu, Florin Tincescu și Sergiu Itu au ieșit în decor pe o secțiune foarte rapidă, după care mașina lor a luat foc și a ars în întregime. Imediat după incident, echipajul Napoca Rally Academy a fost dus la spital pentru un control medical și totul a fost ok. “Sunt bucuros că acest incident nu a avut urmări grave pentru Sergiu și pentru mine și că după câteva zile de repaus putem să o luăm de la capăt. Sper să reușim să pregătim totul pentru etapa următoare și să fim la start în Raliul Moldovei – Moinești”, a spus Florin Tincescu, după efectuarea controlului medical.

A doua veste bună de la Danube Delta Rally este victoria lui Simone Tempestini, care a făcut echipă aici cu Marc Banca, revenit după problemele medicale la spate. Juniorul Napoca Rally Academy a câștigat toate cele 11 probe speciale și și-a consolidat poziția de lider în clasamentul general după primele patru etape din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. “A fost un raliu frumos și o victorie importantă pentru noi, dar nu ne putem bucura de acest succes. Sunt mai bucuros că Florin și Sergiu au trecut cu bine peste un moment dificil și am încredere că vor avea forța să revină în același ritm ca cel de pe primele speciale de aici”, a spus Simone Tempestini. 

A treia veste bună este podiumul obținut de Norbert Maior și Alina Bianca Pop. Cel mai tânăr membru al echipei NRA s-a clasat pe locul secund în Cupa Dacia, după ce a câștigat trei probe speciale. “A fost un raliu în care am încercat să ne recăpătăm încrederea în mașină, așa că am avut un început prudent și am crescut ritmul de la o specială la alta. Sunt mulțumit cu ritmul de aici și acest lucru îmi dă încredere pentru Raliul Moldovei. Podiumul nostru este însă pe plan secund. Suntem alături de colegii noștri Florin și Sergiu și sunt sigur că vor trece peste acest moment și că se vor lupta din nou pentru podium în etapa următoare”, a spus Norbert Maior.

“Chiar dacă Simone a avut un raliu perfect și a făcut încă un mic pas spre obiectivul final, iar Norbert a arătat maturitate în situația dificilă prin care a trecut echipa, acest weekend a fost unul foarte trist pentru noi. Suntem bucuroși că Florin și Sergiu nu au pățit nimic serios în urma accidentului. Mașina a fost distrusă complet după incendiul de după accident și va trebui să găsim altă soluție pentru echipajul nostru. Ritmul avut de Florin  a fost unul foarte bun și trebuie să avem puterea să trecem peste cele întâmplate și să avem răbdare până când vom reuși să obținem și cu Florin și Sergiu răsplata pentru munca depusă până acum”, a spus și Marco Tempestini, liderul Napoca Rally Academy.

Raliul Moldovei – Moinești, următoarea etapă din CNRD, se va desfășura între 1 – 2 iulie 2016.

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii