Hyundai Motorsport s-a pregatit pentru Raliul Poloniei, etapa in cadrul careia a incheiat pe podium in 2014. Traseul pe macadam al editiei de anul acesta a fost modificat in proportie de 33%, ceea ce reprezinta o provocare suplimentara.

Neuville
Obiectivul Hyundai Motorsport este obtinerea unui loc pe podium in cadrul etapei a saptea a Campionatului Mondial de Raliuri FIA.
Echipa va concura cu trei unitati noua generatie i20 WRC, pilotate de Thierry Neuville, Hayden Paddon si Dani Sordo.

Hyundai Motorsport s-a pregatit pentru Raliul Poloniei, etapa in cadrul careia a incheiat pe podium in 2014. Traseul pe macadam al editiei de anul acesta a fost modificat in proportie de 33%, ceea ce reprezinta o provocare suplimentara. Neuville (#3) si Hayden Paddon (#4) vor concura pentru Hyundai Shell World Rally Team, iar Dani Sordo (#20) in culorile Hyundai Mobis World Rally Team.

Obiectivul Hyundai Motorsport este continuarea performantelor si in cadrul Raliului Poloniei, etapa a sapteaa Campionatului Mondial FIA (WRC). Echipa a obtinut a doua victorie cu noua generatie i20 WRC, dupa ce Thierry Neuville a castigat in Sardinia.

“Victoria din Sardinia a reprezentat o recompensa pentru toti membrii echipei. Noua generatie i20 WRC a inregistrat performante pe suprafete si in conditii diferite. Cei trei piloti au testatmodelul in cadrul unei sesiuni de patru zile, inainte de etapa din Sardinia. A fost o proba utila in care au fost stabilite setarile de baza pentru competitia din Polonia”, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.

Neuville (#3 Noua generatie i20 WRC) si Nicolas Gilsoul, copilotul sau, au ca obiectiv obtinerea unui rezultat cat mai bun pentru Hyundai Motorsport, in etapa din Polonia.

“Am sarbatorit impreuna cu intreaga echipa victoria din Sardinia si dorim sa continuam in acelasi ritm si in Raliul Poloniei. In anul 2014 am incheiat pe podium, iar anul trecut am inregistrat o evolutie buna”, a mentionat Neuville.

Impreuna cu John Kennard, copilotul sau, Paddon (#4 Noua generatie i20 WRC) si-a propus sa concurezepentru puncte in cadrul etapei din Polonia.

“Noua generatie i20 WRC se comporta foarte bine pe sectiunile rapide, precum cele din Polonia. Este necesar sa fim atenti la dictare si ne vom concentra pentru a obtine un rezultat bun pentru echipa”, a adaugat Paddon.

Sordo (#20 Noua generatie i20 WRC) si Marc Martíau avut o evolutie constanta si, dupa patru clasari consecutive in top patru, se afla pe locul secund in clasamentul general.

“Raliul Poloniei va fi cu siguranta o etapa interesanta”, a declarat Sordo.

A saptea etapa a Campionatului Mondial de Raliuri cuprinde 21 de speciale cu o lungime totala de 306,1 km. Doar patru probe vor fi aceleasi precum cele din anul 2015: super speciala din Mikołajki Arena, Gołdap, Świętajno si Wieliczki, la care se adauga douafolosite in editiile din trecut - Chmielewo si Stare Juchy.

Actiunea va demara joi seara cu startul festiv in Mikołajki, la nord de Varsovia, urmata de cele noua probe de vineri. Sambata se vor desfasura sase speciale, iar ziua se va incheia, pentru a treia oara, cu super speciala de pe Mikołajki Arena. Duminica vor fi parcursi 59,6km.

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii