La sfarsitul acestei saptamani, la Brasov, se desfasoara unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului: Marele Premiu al Brasovului, a treia etapa in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta.

Manu Mihalache
La sfarsitul acestei saptamani, la Brasov, se desfasoara unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului: Marele Premiu al Brasovului, a treia etapa in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta.

Pro-X este partener principal al evenimentului, dovedind, astfel, continuitate in sustinerea acestui sport spectaculos, dar deosebit de costisitor.

Dan Daniliuc, General Manager Pro-X: “Implicarea noastra in acest eveniment sportiv, foarte important pentru Brasov, este, mai mult decat o actiune de marketing, o provocare, care sa ne demonstreze, in primul rand, noua, ca pozitia pe care o ocupam pe piata produselor auto din Romania, nu este doar o conjunctura fericita, ci rezultatul unei strategii pe termen lung, care are ca principal argument, oamenii si preocuparile lor. Dupa cum se stie, in acest an, il sustinem pe pilotul brasovean Alexandru Mitroi, ale carui rezultate, pana in prezent, sunt excelente. Un loc 1 in Clasamentul General, pana in prezent, ne onoreaza si pe noi, ca parteneri dar si Brasovul, oras cu o bogata traditie in sporturile cu motor. In incercarea noastra de a sustine un spectacol agreabil in cele doua zile de concurs, Pro-X vine cu o surpriza, credem noi placuta, aducand la start un pilot consacrat, recunoscut pentru modul spectaculos in care evolueaza pe probe: Manu Mihalache. Ne dorim ca de eforturile noastre sa se bucure cat mai multi spectatori, prin urmare, ii invitam pe brasoveni sa petreaca un week-end de poveste , plin de adrenalina, alaturi de cei mai fiorosi bolizi din tara.”

Alexandru Mitroi: “Trebuie sa le multumesc partenerilor mei care fac posibila prezenta mea in acest Campionat. Voi incerca o evolutie constanta, pe un traseu pe care il cunosc foarte bine si care imi place foarte mult, asa cum, de altfel, sunt convins ca le place si colegilor mei. Sunt pregatit, din toate punctele de vedere, sa-mi consolidez locul 1 la Clasa si sa obtin un loc cat mai bun in Clasamentul Open.”

Manu Mihalache: ”Chiar daca aceasta competitie nu a fost in programul meu, din respect fata de spectatorii din Brasov si fata de  parteneriatul cu Pro-X, am decis sa iau parte la acest eveniment, cu intentia declarata de a-i incanta pe cei prezenti pe traseu, mai ales ca nu am apasarea unui rezultat bun, masina pe care o pilotez fiind in configuratie de raliu si nu de VTM. Daca meteorologii ne promit pentru vineri si sambata vreme foarte buna, cu mult soare, eu va promit, inca de acum, ca voi crea spectacol pe fiecare viraj. Ne vedem pe proba!”

Sursa: Catalin Toderas
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii