Goodyear Dunlop Tires România l-a numit pe Florin Popescu în funcția deDirector General de Vânzări pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, cu preluareaimediată a responsabilităților.

Florin Popescu
Goodyear Dunlop Tires România l-a numit pe Florin Popescu în funcția de Director General de Vânzări pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, cu preluarea imediată a responsabilităților.

Florin Popescu este o persoană cu experiență în vânzări și cu un background solid în leadership, care și-a început cariera la Goodyear în 2003 ca Truck Tires Specialist. În 2006, Florin Popescu a fost promovat în poziția de Area Sales Manager pentru zonele de sud și vest ale României. Din 2011, a coordonat divizia de anvelope de camion și industriale în România, Bulgaria și Republica Moldova (începând cu 2012) și ulterior și în Ungaria (2013-2015).

Popescu reprezintă Goodyear Dunlop Tires România în Consiliul de Administrație al Ecoanvelope unde a ocupat poziția de Președinte al Consiliului în perioada 2013 -2015.

Sursa: Patricia Zegreanu, PR Managing INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii