Anul competitional 2016 a inceput destul de furtunos pentru echipa BSSR. La prima etapa a campionatului national, etapa de la Rasnov, datorita unor erori ale comisiei tehnice, Szene Raul a fost exclus pe nedrept.

Timisorenii din nou in Campionatul European
Anul competitional 2016 a inceput destul de furtunos pentru echipa BSSR. La prima etapa a campionatului national, etapa de la Rasnov, datorita unor erori ale comisiei tehnice, Szene Raul a fost exclus pe nedrept. Desi au fost sesizate in scris erorile nimeni nu a luat atitudine. 

Astfel ca, dupa o dezamagire foarte mare fata de FRAS, pilotii BSSR au luat decizia de a participa in cadrul competitiilor europene. Intre timp, dupa 2 luni si 3 etape de CnVC, cei din federatie au recunoscut greseala, dar nu au gasit vreo solutionare....

Asadar, in weekendul 29-31 iulie, pilotii Szene Raul si Botez Sorin vor participa in cadrul Glasbach Rennen, etapa FIA a Campionatului European de Hillclimb. Primul va concura pe un Mitsubishi Lancer Evo 9 grupa N FIA iar cel de-al doilea pe un Mitsubishi Lancer Evo 6 grupa E1 FIA.

Deja este o traditie participarea la aceasta coasta, nefiind prima data cand se vor afla acolo. Cateva detalii despre traseu: lungime 5500 metri, start Glasbachstrasse Steinbach altitudine 370 metri, sosire L1027 Steinbach altitudine 630 metri. 

"Suntem entuziasmati ca putem duce iar drapelul Romaniei si blazonul Timisoarei in Germania. Desi planurile initiale includeau campionatul national de viteza in coasta iata ca planurile au fost mai marete pentru noi. Dupa dezamagirea de la Rasnova acum suntem fericiti ca vom reprezenta Romania la acest Campionat European, in limita posibilitatilor. Multumim tuturor celor care ne-au sustinut si au avut incredere in noi. Eu mai ales multumesc celor care m-au crezut de la inceput referitor la etapa Rasnov dar si referitor la oamenii care incearca sa spuna lucruri neadevarate despre mine. Speram la un loc cat mai bun pe podium si in clasamente si abia asteptam sa ne revedem cu prietenii de dincolo de granite. Va asteptam in Germania!" (Szene Raul)

Sursa: Szene Raul
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii