Începând din luna septembrie, noul Suzuki SX4 va fi disponibil la toți dealerii mărcii din România. Noul model are prețul de pornire de 14.600 Euro (cu TVA inclus).

Noul Suzuki SX4
Începând din luna septembrie, noul Suzuki SX4 va fi disponibil la toți dealerii mărcii din România. Noul model are prețul de pornire de 14.600 Euro (cu TVA inclus).

Cu o apariție care sigur îți trezește setea pentru aventură, noul SX4 S-CROSS este disponibil din luna septembrie la toți dealerii Suzuki din România. Noul SX4 poate fi comandat cu trei variante de motorizare, două pe benzină (1,0 l Boosterjet, 1,4 l Boosterjet) și una diesel (1,6 DDIS), și patru niveluri de echipare Cool, Passion, Spirit si Luxus.

DESIGN
Designul noului SX4 este cel al unui crossover ajuns la maturitate. Partea din față a fost modificată substanțial și oferă un plus de masculinitate. Grila radiatorului și designul farurilor se completează perfect și scot în evidență noua linie de design a modelului. Una foarte puternică și dinamică.

Impresia de putere este completată și de linia dinamică a caroseriei, de designul oglinzilor retrovizoare, dar și de noile jante care vin cu o aerodinamică optimizată ce oferă o rezistență mai redusă la rulare.

Partea din spate completează forma mașinii, blocurile optice fiind integrate perfect în liniile de design ale noului model.

Noul design oferă modelului SX4 o aerodinamică superioară, ceea ce înseamnă performanțe crescute și economie de combustibil. Cu ajutorul simulărilor pe calculator și al testelor în tunelul de vânt, inginerii de la Suzuki au conceput un model cu o aerodinamică excepțională pentru un crossover.

La interior, liniile cursive, un volan nou și materialele de calitate superioară îți oferă o experiență specială, senzația de dinamicitate și putere învăluindu-te imediat ce ai urcat la volan.

MOTORIZĂRI
Noul SX4 este disponibil cu trei variante de motorizare, două pe benzină (1,0 l Boosterjet, 1,4 l Boosterjet) și una diesel (1,6 DDIS).

Noul motor turbo de 1,0 l Boosterjet cu injecție directă a fost dezvoltat special pentru a ocupa cât mai puțin spațiu, dar oferă în același timp o putere și un cuplu comparabile cu cele ale motoarelor mai mari. Rezultatul se traduce printr-un consum mai scăzut și performanțe mai bune.

Motorul de 1,4 l turbo oferă o putere superioară cu un consum redus de combustibil. Are o accelerare rapidă și suficient cuplu pentru o călătorie plăcută în orice condiții.

Motorul 1,6 DDIS oferă o putere de condus dinamică pe orice tip de teren. Turbocrompresorul este dotat cu tehnologia VGT (Variable Geometry Turbo), ceea ce asigură o accelerare lină. În plus, noul sistem EGR reduce emisiile de noxe.

În standard, modelul SX4 dispune și de sistemul Auto Stop & Start, care oprește motorul mașini la semafor de exemplu, pentru o economie mai mare de combusitbil, reducerea zgomotului produs de motor și pentru a limita emisiile de noxe.

SIGURANȚĂ
Pentru Suzuki siguranța pasagerilor, dar și a pietonilor este primordială. Astfel, aproape toate dotările legate de siguranța pasivă sau activă sunt disponibile încă din standard.

În functie de echipare, noul SX4 vine cu 7 airbag-uri (airbag-uri frontale şofer + pasager, airbag-uri laterale față, airbag-uri cortină, airbag genunchi şofer), cu centuri pretensionate ELR cu prindere în 3 puncte, cu limitatoare de forță și reglabile pe înălțime (față), centuri cu prindere în trei puncte (spate), sistem ISOFIX de prindere a scaunului de copil pentru laterale spate, bare impact lateral în uşi, ABS + EBD, ESP, sistem autonom de asistență la frânare (Radar Brake Support), semnalizare vizuală pentru frânarea de urgență, sistem de asistență la pornirea din rampă (HILL HOLD CONTROL), sistem de monitorizare a presiunii în pneuri,  funcţie de asistare la frânare, shift lock (AT, TCSS), lumini de zi standard sau cu LED sau pedalier retractabil (în caz de accident).

ECHIPĂRI
Suzuki SX4 este disponibil în 4 variante de echipare: Cool, Passion, Spirit și Luxus. Echiparea Cool este disponibilă numai cu motorul de 1,0 l Boosterjet și 2WD.

Noul model poate fi comandat în 9 culori, dintre care 4 complet noi: Prime Canyon Brown, Pearl Sphere Blue, Pearl Energetic Red și Metallic Mineral Grey.

În funcție de nivelul de echipare, noul SX4 dispune de geamuri acţionate electric (faţă /spate), sistem keyless push start, aer condiţionat cu reglare manuală sau cu reglare automată dual zone, sistem audio cu 4 sau 6 incinte, boxă audio centrală, radio CD cu MP3 și Bluetooth, sistem multimedia cu ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + slot SD card + camera de mers înapoi + Navigație , indicator mod sistem tracţiune (4 moduri), cruise control, cruise control adaptiv, limitator de viteză,  scaune încălzite (faţă)  sau plafon panoramic cu dubla deschidere.

Display-ul poziționat central afișează toate informațiile utile pentru condus având o vizibilitate optimă din poziția șoferului. Sistemul de infotainment, care permite și conectarea la un smartphone funcționează cu Apple CarPlay și MirrorLink. Conectând un iPhone via USB, Apple CarPlay vă permite să accesați muzică, să efectuați convorbiri telefonice, să trimiteți sau să primiți mesaje, cu ajutorul unor comenzi vocale. La fel, sistemul MirrorLink vă permite să vă conectați cu un smartphone cu sistem de operare Android.

SPAȚIi DE DEPOZITARE
Modelul SX4 îți oferă suficient spațiu pentru a-ți pune în aplicare orice plan. Chiar și cu cinci persoane la bord, noul SX4 are un portbagaj de 430 litri. Rabatând bancheta spate (60:40) se poate obține și mai mult spațiu pentru bagaje. De asemenea, compartimentarea inteligentă a portbagajului îți oferă soluții multiple pentru transportarea bagajelor tale.

La interior, sunt disponibile și o consolă în plafon, suporturi pentru pahare (față/spate), suport sticle (față / spate), priză 12V și port USB în consola centrală inferioară.

VERSIUNI DISPONIBILE ȘI PREȚURI (CU TVA INCLUS
SX4 1.0 COOL 2WD                14.600 Euro       
SX4 1.0 PASSION 2WD          16.200 Euro       
SX4 1.0 PASSION AT 2WD              17.800 Euro        
SX4 1.0 PASSION ALLGRIP     17.800 Euro   
SX4 1.4 PASSION 2WD         17.500 Euro        
SX4 1.4 PASSION AT ALLGRIP 20.700 Euro
SX4 1.4 SPIRIT 2WD              19.100 Euro        
SX4 1.4 PASSION ALLGRIP     19.100 Euro   
SX4 1.4 SPIRIT ALLGRIP                 20.700 Euro        
SX4 1.4 LUXUS AT ALLGRIP      23.300 Euro
SX4 1.6 DDIS PASSION 2WD      18.700 Euro
SX4 1.6 DDIS PASSION ALLGRIP          20.300 Euro
SX4 1.6 DDIS LUXUS TCSS ALGRIP    24.450 Euro

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii