Goodyear anunță cu mândrie că noile anvelope Eagle F1 Asymmetric 3 și Goodyear EfficientGrip Performance sunt acreditate ca echipare originală pentru noua și mult așteptata Alfa Romeo Giulia.

Anvelope Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Noi niveluri de manevrabilitate și de eficiență a consumului de carburant pentru noua reușită în materie de design italienesc.

Goodyear anunță cu mândrie că noile anvelope Eagle F1 Asymmetric 3 și Goodyear EfficientGrip Performance sunt acreditate ca echipare originală pentru noua și mult așteptata Alfa Romeo Giulia.

Noile anvelope de vară Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 și Ultra High Performance, dezvoltate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor celor care se află la volanul unei mașini sport și al unui sedan puternic, vor fi montate, în varianta completă de 225/45 R18 91 Y sau în varianta mixtă de 225/45 R18 91 Y pentru roata față și de 255/40 R18 95Y pentru roata spate, conform specificațiilor pieței.

Ambele dimensiuni vor avea incorporată tehnologia RunOnFlat de la Goodyear, care include pereți laterali ranforsați ce pot rula mai departe până la 80 km[1]după ce anvelopa a fost înțepată și a suferit o pierdere completă a presiunii.

Anvelopele Goodyear EfficientGrip Performance, din gama de anvelope dedicată reducerii consumului de carburant de la Goodyear, vor fi montate în dimensiunea 205/60 R16 92W. Datorită caracterisicilor ce dau o rezistență scăzută la rulare, această dimensiunea va fi montată pe versiunea Giulia “AE” (“Eficiență Avansată”), care se concentrează pe reducerea emisiilor de CO2.

Toate anvelopele vor fi marcate ‘AR’,pentru a indica faptul că anvelopele sunt aprobate de Alfa Romeo ca echipare originală pe mașinile ei.

Noua Alfa Romeo Giulia incorporează cele mai fine materiale, cu tehnologii pentru finisare, un design aerodinamic și o bună distribuție a greutății opționale, toate adăugându-se celui mai înalt nivel de performanță. Potrivită pentru anvelopele Eagle F1 Asymmetric 3, Giulia este echipată pentru un nivel de top al performanței la frânare, pentru o manevrabilitate responsivă și pentru control atât în condiții de carosabil uscat cât și umed, furnizând în același timp confort și plăcere pură de a conduce. Anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance asigură o performanță de excepție în termeni de emisii de CO2și eficiența consumului de carburant.

Nick Harley, Managing Director OE Consumer EMEA la Goodyear: “Suntem mândri să fim parte din proiectul Alfa Romeo Giulia. Ambele produse alese de Alfa Romeo sunt extrem de potrivite pentru conducătorii auto care se află la volanul unei Giulia, conducători care caută atât manevrabilitatea excelentă în toate condițiile, cât și plăcerea unui condus confortabil, în timp ce sunt menținute și niveluri sigure ale consumului de carburant, factori importanți atât pentru producătorii de echipare originală cât și pentru consumatori”.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR


[1]Când se rulează cu un nivel de presiune scăzut nu depășiți 80 de kilometri distanța pe care o parcurgeți, mențineți viteza la maxim 80 km/h și evitați virajele strânse.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii