Gabriel ENE revine in Campionatul National de Raliuri la volanul unui automobil Dacia Logan, avandu-l in dreapta sa pe navigatorul Petru PALER.

Gabriel ENE Dacia Logan
Gabriel ENE revine in Campionatul National de Raliuri la volanul unui automobil Dacia Logan, avandu-l in dreapta sa pe navigatorul Petru PALER. Pilotul bucurestean se va alina la startul Cotnari Rally Iasi la volanul automobilului care i-a adus titlul de campion in Cupa Dacia Debutanti in 2015.

Datorita faptului ca motorul masinii cu care planuiam sa fac tot sezonul 2016 a cedat din a doua etapa a campionatului, am fost nevoit sa improvizez pe parcursul acestui sezon si sa caut alternative pentru a nu absenta de la toate etapele ramase pana la finalul anului. Asa am avut ocazia sa experimentez si modelul Suzuki Swift in Danube Delta Rally, insa acum ma reintorc la prima mea masina de raliuri, Dacia Logan. Ma simt foarte bine cu Dacia Logan, lupta dintre participantii cu acest model este una frumoasa si disputata si cred ca este spectaculoasa si pentru spectatori. Initial am sperat sa iau startul cu masina mea din acest an, Renault Clio, insa reparatiile la motor au durat ceva mai mult decat am prevazut si am hotarat sa nu grabesc lucrurile si sa ne concentram a fi gata de start pentru Raliul Harghitei. Mergem la Iasi pentru ca imi place acest raliu are niste probe speciale foarte bune, poate cele mai bune probe de macadam din campionatul nostru, si de ce sa nu recunosc mi-a fost dor de raliuri.” declara Gabriel ENE, cel care in urma cu cateva zile reusea o noua victorie in Campionatul National de Viteza in Coasta la grupa rezervata automobilelor cu doua roti motrice.

Cotnari Rally Iasi va debuta joi, 8 septembrie, cu proba super speciala Rapa Galbena incepand cu orele 19.50. Desfasurata in mijlocul orasului Iasi, super speciala cuprinde zone precum Amfiteatrul istoric, Pasajul Mihai Eminescu si Bulevardul Independentei, asigurand in acest fel un traseu spectaculos pentru spectatori.

Raliul va continua vineri si sambata cu cate patru probe speciale, concurentii avand de parcurs 77.70km in regim de concurs vineri, 9 septembrie, respectiv 38.30km sambata, in ultima zi a raliului.   

Shark Racing beneficiaza de sprijinul Atifco Foods – Diablo Energy Drink, sgmarket.ro, House of Cookies, Serus, Ideal Media Advertising si RallyTube pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.        

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii