Cel mai longeviv model din gama Honda a ajuns la a zecea generatie si va debuta oficial in cadrul celui mai important salon auto din toamna.

Honda_Civic_5dr_Rear_Light_Detail
Cel mai longeviv model din gama Honda a ajuns la a zecea generatie si va debuta oficial in cadrul celui mai important salon auto din toamna. Impreuna cu versiunea hatchback, Honda va lansa si versiunea Sedan a compactei Civic, un model a carui popularitate a crescut considerabil in ultimii ani pe piata din Romania.

Prefatata de prototipul Civic, prezentat in primavara la Salonul Auto de la Geneva, versiunea finala a compactei reprezinta inca un pas important in ofensiva europeana Honda, ce a debutat anul trecut cu lansarile noilor modele HR-V si Jazz.

Premiera globala a noului Civic Hatchback va fi dublata si de prezentarea oficiala a versiunii europene pentru Civic Sedan, model ce a fost lansat anul trecut pe piata din America de Nord.

A zecea generatie Honda Civic marcheaza cea mai importanta investitie efectuata de Honda la nivel de dezvoltare, fiind si prima oara cand compacta nipona va fi construita pe o platforma globala unica.

Civic Hatchback va fi produs in continuare la fabrica din Marea Britanie, din Swindon si va fi exportata inclusiv pe piata din America de Nord in timp ce versiunea Sedan va fi produsa in Turcia, la Gebze.

Noua generatie Civic va fi disponibila in Europa, in cele doua versiuni de caroserie, incepand cu primavara anului viitor.

O alta noutate de la Paris o reprezinta editia speciala Jazz Spotlight, ce va fi bazata pe un set de modificari estetice mentine sa atraga clientii in cautarea unui plus la nivel de imagine. Printre diferentele fata de un Jazz de serie se numara decoratiile speciale in culoarea bronzului aplicate grilei frontale, jantele din aliaj cu design special precum si diferite insertii la nivel de interior.

Sursa: Bogdan Stan, Area Sales&PR Coordinator 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii