De la lansarea modelului LJ10, primul SUV compact cu tracțiune integrală, pe piața japoneză, în 1970, Suzuki Motor Corporation a depus toate eforturile pentru a-și perfecționa tehnologia 4x4.

ALLGRIP
De la lansarea modelului LJ10, primul SUV compact cu tracțiune integrală, pe piața japoneză, în 1970, Suzuki Motor Corporation a depus toate eforturile pentru a-și perfecționa tehnologia 4x4. Suzuki a oferit vehicule 4x4 unei tipologii variate de clienți, cu stiluri de viață diferite, vehicule capabile să ruleze în condiții diverse și să se adapteze diferitelor activități.

Odată cu completarea gamei sale de vehicule cu tracțiune integrală prin lansarea noului model Ignis, Suzuki a luat decizia, în urma unor studii aprofundate, de a grupa tehnologiile sale 4x4 sub titulatura ALLGRIP, pentru a le evidenția valoarea în fața unui public larg.

Suzuki oferă în acest moment posibilitatea oricărui client de a-și alege versiunea ALLGRIP cea mai potrivită pentru stilul său de viață, dintre cele 3 categorii existente:

ALLGRIP AUTO oferă șoferului liniște și confort în fiecare zi, dar și în condiții de carosabil acoperit de polei sau zăpada. În momentul în care este cuplat sistemul 4x4, cuplul este automat distribuit catre roțile din spate dacă detectează o pierdere a aderenței roților față. Noul Ignis este echipat cu ALLGRIP AUTO.

ALLGRIP SELECT oferă plăcere la volan, liniște și un consum eficient de carburant, permițând șoferului să aleagă între 4 moduri de condus (auto, sport, snow și lock). Sistemul de tracțiune integrală electronic permite selectarea modului de rulare printr-un buton pentru a experimenta astfel diferite moduri de a conduce, în funcție de suprafața de rulare și de condițiile de drum.  ALLGRIP SELECT este în prezent disponibil pe modelele Vitara și SX4.

ALLGRIP PRO oferă capacități off-road pentru a răspunde spiritului aventurier al șoferilor, permițând acestora să depășească limitele și să exploreze necunoscutul. Cu un sistem de tracțiune integrală cu angrenaj reductor, ALLGRIP PRO poate satisface exigențele profesioniștilor, vehiculul răspunzând instant comenzilor și manevrelor pe teren accidentat. Modelul Jimny este echipat cu ALLGRIP PRO.

Pentru a fi alături de fiecare client și a răspunde exigențelor fiecăruia legate de stilul său de viață, Suzuki va continua să dezvolte sistemele sale ALLGRIP, respectându-și promisiunea de a oferi plăcere la volan și călătorii confortabile.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii